REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šventės artėja septynmyliais žingsniais, todėl šventinę nuotaiką įkvėps puiki šio savaitgalio TV programa, kurioje smagios komedijos, karščiausi veiksmo filmai ir pirmasis „X Faktoriaus“ finalas!

Šventės artėja septynmyliais žingsniais, todėl šventinę nuotaiką įkvėps puiki šio savaitgalio TV programa, kurioje smagios komedijos, karščiausi veiksmo filmai ir pirmasis „X Faktoriaus“ finalas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Komedija „Vienas namuose 2”

TV3, šeštadienis 19.30 val.

Jei rodomas „Vienas namuose“, tai reiškia tik viena – artėja Kalėdos. Šįkart TV3 rodo jau antrąja „Vienas namuose“ dalį. M. Calkinas vėl lieka vienas, tik šįkart jis... pasiklysta Niujorke. Vikrų ir gudrų mažylį persekioja seni jo pažįstami vagišiai, nelinkę dovanoti už senas skriaudas.

REKLAMA

Anglijos „Premier“ lygos rungtynės „Bournemouth“„Manchester United“

Viasat Sport Baltic, šeštadienis 19.30 val.

„Bournemouth“ praėjusiame ture nukovė Londono „Chelsea“. Šį savaitgalį kuklusis „Premier“ lygos debiutantas bandys nukauti kitą kraujuojantį milžiną „Manchester United“, kuris šią savaitę gėdingai iškrito iš Čempionų lygos. Šią dvikovą komentuos Gediminas Reklaitis, drauge su „Viasat Sport Baltic“ organizuoto jaunųjų komentatorių konkurso, vykusio „Facebooke“, nugalėtoju. Galbūt išgirsite būsimą žvaigždę.

REKLAMA
REKLAMA

Trileris „Numeris 44“

TV1000 Premium, šeštadienis 20.00 val.

1953 m. Sovietų Rusijoje slaptas policijos agentas Leo Demidovas neteko savo statuso, galios ir namų, atsisakęs pripažinti, kad jo žmona Raisa yra išdavikė. Ištremti iš Maskvos į niūrų postą provincijoje, Leo ir Raisa ima dirbti su generolu Michailu Nesterovu ir ieško serijinio žudiko, žudančio berniukus. Jų teisybės paieškos ima kelti grėsmę visos sistemos priedangai, kuria itin rūpinasi psichopatiškas Leo varžovas Vasilijus.

Komedija „Neliečiamieji“

TV1000, sekmadienis 17.00 val.

Mylimiausias 2012 m. „Kino pavasario“ žiūrovų filmas. Nominuotas „Auksiniam gaubliui“. Į geriausių visų laikų pasaulio filmų šimtuką įtraukta kino juosta. Šis pasakojimas sujaudins kiekvieno žiūrovo širdį. Milijonierius Filipas susižeidžia skraidydamas parasparniu. Nuo tos akimirkos jo gyvenimas pasikeičia: jis prikaustomas prie invalido vežimėlio ir tampa priklausomas nuo kitų. Polėkio nestokojantis jaunas imigrantas Drisas, už smulkias vagystes ką tik bausmę atlikęs kalėjime, ieško naujų nuotykių ir darbo. Dviejų skirtingų vyrų likimai netikėtai susipins visam gyvenimui, kurį kiekvienas iš jų supranta labai savotiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Muzikinis projektas „X faktorius“

TV3, sekmadienis, 19.30 val.

Populiariausias šalyje muzikos projektas „X Faktorius“ žengia į naują etapą. Nuo šiol dalyvių likimas priklauso nuo žiūrovų. Įspūdingas koncertas tiesioginiame eteryje, kurio baigties negali nuspėti niekas. Dalyviai jau turi rodyti tai, ką turi geriausio, o žiūrovams padės apsispręsti teisėjų Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, Sauliaus Prūsaičio, Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Marijono Mikutavičiaus komentarai.

Veiksmo filmas „Šaulys“

TV1000 Premium, sekmadienis 20.00 val.

Po to, kai Džimas Terjeris nužudė Kongo kalnakasybos ministrą ir išvyko iš šalies, praėjo aštuoneri metai. Po pasikėsinimo į jo gyvybę Terjeris skrenda į Londoną norėdamas išsiaiškinti, kas jį nori nužudyti ir kodėl. Paieškos atveda pas buvusią mylimąją Aną, kuri dabar ištekėjusi už nafta prekiaujančio verslininko, turinčio reikalų Afrikoje.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų