REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ko gero jau ne vienas esame prisiminę laikus, kai laisvai galėjome mėgautis draugų kompanija, juoktis ir džiaugtis susitikus restorane ar baruose. Vis dėlto situacija jau ilgą laiką yra kitokia, labiau primenanti apokaliptinį filmo scenarijų, rašoma pranešime spaudai.

Ko gero jau ne vienas esame prisiminę laikus, kai laisvai galėjome mėgautis draugų kompanija, juoktis ir džiaugtis susitikus restorane ar baruose. Vis dėlto situacija jau ilgą laiką yra kitokia, labiau primenanti apokaliptinį filmo scenarijų, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Tačiau, nors ir atrodo, kad gyvenimo spalvų paletėje likusios tik tamsaus atspalvio spalvos, žinomi muzikos industrijos profesionalai su projektu „Boomeris“ ištraukia spalvų arsenalą ir melomanams pristato naują bei šypseną išspausti priverčiančią dainą „Striukės“.  

Jei pažiūrėję vaizdo klipą prisiminsite savo naktinius nuotykius, drąsiai jauskitės šio kūrinio dalimi, nes, kaip teigia projekto „Boomeris“ atstovai, panorę likti paslaptyje, būtent realūs įvykiai ir paskatino sukurti šią dainą:

„Mintis sukurti dainą kilo kai su kolegomis ir draugais atsitiktinai apsilankėme Vilniaus gatvėje tuo metu naujai atsidariusiame ir labai greitai užsidariusiame klube „Gravitacija“, – dainos priešistorę pasakoja projekto autoriai. – Šokių aikštelėje visi atsidūrėme su striukėmis bei paltais. Kaip ir kiti klube esantys žmonės, pradėjome juokauti, kad jeigu apsauga prašys nusirengti, mes tarsime griežtą ne ir šoksime su striukėmis, nes toks, neva, yra mūsų įvaizdis. Mums tai pasirodė gana juokinga, ir tuomet, netikėtai, gimė mintis tai įdainuoti.“

REKLAMA
REKLAMA

Nors ir atrodytų, kad sėdint namuose ir esant smarkiai apribotam gali būti sunku įžvelgti pozityvą, projekto „Boomeris“ autoriai tik nusišypso ir teigia, kad geros nuotaikos ir pozityvaus mąstymo taip lengvai neatimsi:

REKLAMA

„Pati idėja ir mūsų apsilankymas klube su striukėmis įvyko dar praeitais metais. Tai, sakykime, kūrinio užuomazgos gimė dar ne karantino laikotarpiu, - šypsosi dainos autoriai. – Tikime, kad kiekvienas darbas turi būti įgyvendintas kokybiškai, todėl ir šiam projektui prireikė laiko. Optimizmas yra kraujyje – nesvarbu kokie laikai bebūtų, vis tiek rasime džiaugsmo.“

Žiūrint klipą, sunku nepastebėti nuotaiką keliančio šėlsmo naktiniame klube. Projekto „Boomeris“ atstovai atskleidžia, kad čia didelį darbą nudirbo ir gatvės šokių studija „SKILLZ“. „Tam, kad klipas perteiktų emociją ir tinkamą nuotaiką mums reikėjo tikro energijos užtaiso – šokių studijos „SKILLZ“ kolektyvo, kuris tobulai ir tiko šiai dainai „Striukės“. 

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kaip perteikti muziką, kad viskas skambėtų taip, kaip ir turi būti? Atlikėjai nedaugžodžiauja: „Reikia pasitelkti profesionalus. Dėl to esame dėkingi „Cherry music“, padėjusiai kokybiškai ir greitai rasti profesionalius muzikinius sprendimus“, - apie dainos išleidimo subtilybes kalba dainos „Striukės“ autoriai.

Be abejo, projekto „Boomeris“ nariai neslepia, kad šis projektas – geros nuotaikos užtaisas, kurį būtent ir atspindi matomas vaizdas bei pats kūrinys: „Stengėmės realizuoti tai, kas mums kelia šypseną ir gerą nuotaiką. Žemintas vokalas, primenantis 90 – uosius metus ir absurdiškas tekstas prašėsi ir atitinkamo vaizdo: judesiukai, treningiukai ir kokteiliukai. Paprastai tariant – klubelis su visais jo elementais“, - besijuokdami teigia dainos kūrėjai. 

Ar ši daina galėtų tapti vėliavnėšiu visai barų ir klubų visuomenei, kasdien laukiančiai žemo starto atsidarymui? Dainos „Striukės“ autoriai atsako paprastai: „Manome, kad tai labiau skirta nesusireikšminusiems žmonėms. Jei tai nuskambės klube, tikimės, kad tai sukels geras emocijas ir šypseną, nes juk kas iš mūsų nėra šokęs limpančiu padu“, - šypsosi projekto „Boomeris“ nariai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų