REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Paulas Walkeris (nuotr. SCANPIX)

2013-ujų lapkričio 30-ąją filmo „Greiti ir įsiutę“ aktorius Paulas Walkeris žuvo žiaurioje autoavarijoje, vyro  mirtis sukrėtė visą pasaulį.

11

2013-ujų lapkričio 30-ąją filmo „Greiti ir įsiutę“ aktorius Paulas Walkeris žuvo žiaurioje autoavarijoje, vyro  mirtis sukrėtė visą pasaulį.

REKLAMA

Gerbėjai neteko mylimo aktoriaus, artimieji – sūnaus ir tėčio.

Mįslinga žinutė

Tą dieną aktorius kartu su savo 15-mete dukra ir mama sėdėjo virtuvėje, buvo laimingas ir kalbėjo apie tai, kaip papuoš kalėdinę eglutę. „Mes ramiai kalbėjomės, todėl nenuostabu, kad jis visiškai pamiršo apie labdaros renginį“, – pasakojo P.Walkerio mama.

Vis dėlto staiga jis gavo žinutę, pašoko nuo kėdės ir pranešė, kad turi kai kur būti. Netrukus jis išskubėjo – išvyko su prabangia „Porsche Carrera GT“, kurią vairavo jo draugas, finansų patarėjas, buvęs lenktynininkas Rogeris Rodas.

Mašina vėliau prarado kontrolę ir rėžėsi į stulpą – abu vyrai nuo smūgio iškart žuvo.

„Daugelis tikriausiai galvoja, kad jis buvo tik dar viena kino žvaigždė, kuri žuvo avarijoje. Tačiau jis buvo daug daugiau, negu tai. Jis turėjo kai ką nepaprasto, buvo nuostabus žmogus“, – kalbėjo aktoriaumama.

REKLAMA
REKLAMA

Ji papasakojo, kad su šeima iki šiol laikosi tradicijos rugsėjo 12-ąją, per P. Walkerio gimtadienį, vykti į Huntingtono paplūdimį, kuriame aktorius bėgdavo plaukioti su banglentėmis. Čia jie kiekvienąkart meta saulėgrąžas į vandenį.

REKLAMA

Paskutiniai žodžiai

Po aktoriaus mirties praėjo septyneri metai, kai kurios detalės apie tai viešumoje pasirodo tik dabar.

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, paskutiniai aktoriaus žodžiai buvo ypatingai bauginantys, turint omenyje tai, kad jis žuvo avarijoje savo prabangiame „Porsche“.

Vienas iš artimiausių aktoriaus draugų – Jimas Thorpas – sužinojęs apie tragediją nuskubėjo į įvykio vietą ir bandė jį iš automobilio ištraukti. Deja, policijos pareigūnas jį nustūmė, mat aplink buvo liepsnos.

Tą siaubingą 2013 metų lapkritį, tragedijos dieną, būtent J. Thorpas netrukus susirinkusiems žurnalistams pasakė paskutinius aktoriaus žodžius. 

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad Rogeris parkavosi su aktoriaus „Porsche“, kai šis staiga pasiūlė jiems su ja pravažiuoti, mat dar nebuvo jos vairavęs. „Prasilėkime trumpam pasivažinėjimui!“ – pasiūlė P. Walkeris.

Stovėdamas įvykio vietoje, J. Thorpas žurnalistams pasakė: „Taip nutarę jie išvyko trumpam pasivažinėjimui, ir tai yra tai, kas nutiko.“

„Jis gyveno ir mirė greitai ir įsiutusiai. Tai – keista. Jis tai darė filmuose, bet ir savo gyvenime elgėsi taip pat. Jis dievino greitį, mylėjo mašinas, todėl jis taip mirti ir turėjo. Jis mirė itin greitoje mašinoje kartu su savo draugu“, – tąkart sakė J. Thorpas.

Buvo kuklus

Paulas karjerą pradėjo nuo kūdikystės, kai tapo sauskelnių reklamos aktoriumi. Jis baigė Kalifornijos koledžą ir tapo jūrų biologu, mat buvo didžiulis legendinio Jacques‘o Cousteau gerbėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorius buvo labai atsidavęs tėvas savo dukrai Meadow Rain Walker. Teigiama, jog prieš mirtį vyras norėjo gerokai apkarpyti savo darbų grafiką, kad visą laiką skirtų savo vienturtei.

Nors Paulą visi garbino, aukštino, jis išliko labai kuklus ir vengiantis Holivudo tuštybės.

P.Walkerio tėvas du kartus tapo „Auksinių pirštinių“ bokso turnyro čempionu. Paulo senelis taip pat buvo boksininkas. Paulas buvo didelis automobilių sporto entuziastas ir net dalyvaudavo varžybose.

Teigiama, jog aktoriui nepatiko matyti save ekranuose, todėl filmus, kuriuose pats nusifilmavo, matė vos po vieną kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų