REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Selena Gomez ir Justina Bieberis (nuotr. SCANPIX)

Atlikėjas Justinas Bieberis ir Selena Gomez išsiskyrė prieš dvejus metus. Per šį laiką dainininkui pavyko ir vėl į gyvenimą žiūrėti naujai, sukurti šeimą – jis vedė modelį Hailey Baldwin.

6

Atlikėjas Justinas Bieberis ir Selena Gomez išsiskyrė prieš dvejus metus. Per šį laiką dainininkui pavyko ir vėl į gyvenimą žiūrėti naujai, sukurti šeimą – jis vedė modelį Hailey Baldwin.

REKLAMA

Kiek anksčiau 28 metų Selena Gomez atvirai kalbėjo apie romaną su 25 metų Justinu Bieberiu. 

Dainininkė prisipažino, kad atsisveikino su sunkia praeitimi ir pradėjo naują gyvenimą. Pasak žvaigždės, ji nebenori nuodingų santykių, kuriuos turėjo su muzikantu.

„Kadangi tai pirmoji meilė tavo gyvenime, santykiai gali būti šiek tiek toksiški. Jūs vienas nuo kito priklausote ir manote, kad tai – meilė. Priprantate, kad turite aistros, nusivylimo, kivirčų, ir manote, kad tai yra meilė. Ir aš tuo tikėjau ilgai. Dabar noriu tikrų santykių“, – sakė S. Gomez.

O štai dabar apie savo santykius su gražuole prabilo ir Justinas. Menininkas pažymėjo, kad vis dar neatsigavo po skandalingo išsiskyrimo. „Manau, kad manyje buvo daug nepasitenkinimo. Ankstesniuose santykiuose aš tiesiog išprotėjau, nieko neapgalvodavau“, – pasakojo J. Bieberis.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas pridūrė, kad jam prireikė laiko, kol sugebėjo į save susitelkti ir sukurti naują meilę. Justino teigimu, būtent Hailey padėjo jam įveikti depresiją. „Prisimenu, kad prieš mano koncertinį turą kalbėjomės su Hailey. Prisipažinau, kad man vis tiek labai skauda, ​​kad aš vis dar bandau rasti savo kelią, ir dar nesu pasirengęs jai įsipareigoti. Aš pasakiau, kad nenoriu kažko pažadėti. Nes tai dariau anksčiau. Buvau kiek įmanoma sąžiningesnis su Hailey, tuo metu tikrai nebuvau pasirengęs šeimai. Ir tai tikrai pasiteisino. Aš ją myliu besąlygiškai ir dabar noriu su ja kurti šeimą“, – pabrėžė atlikėja.

REKLAMA

Atlikėjas tikina, kad tapo brandesnis ir tiksliai žino, ko nori iš šių santykių. Dainininkas taip pat pažymėjo, kad buvo visiškai laimingas. „Hailey yra būtent tas asmuo, be kurio neegzistuotų mano naujas albumas ir tolesnė istorija. Ji tiesiog susieja viską, pateikia man temas. Nepriklausomai nuo to, ar parduodu naują diską, ar ne, dabar esu įsitikinęs, kad visą likusį gyvenimą praleisiu kurdamas sveikus ir patikimus santykius“, – užbaigė Justinas.

Beje, 24 metų Hailey stengiasi neprisiminti vyro romano su Selena Gomez. Modelis ne kartą yra sakęs, kad būtent ji yra pagrindinė moteris dainininkės gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų