REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Maksimas Galkinas, Ala Pugačiova ir vaikai (nuotr. Instagram)

Maksimas Galkinas – komikas, kuris užsitarnavo talentingo parodisto, pranešėjo ir aktoriaus reputaciją, tačiau daugelis buvo tikri, kad vienas iš jo sėkmės komponentų yra santuoka su Alla Pugačiova. Per daugelį metų jie įrodė, kad jų sąjunga nėra tik piaro triukas.

15

Maksimas Galkinas – komikas, kuris užsitarnavo talentingo parodisto, pranešėjo ir aktoriaus reputaciją, tačiau daugelis buvo tikri, kad vienas iš jo sėkmės komponentų yra santuoka su Alla Pugačiova. Per daugelį metų jie įrodė, kad jų sąjunga nėra tik piaro triukas.

REKLAMA

Žinomas vyras neseniai su savo gerbėjais pasidalino archyviniais kadrais, kuriuose pozuoja būdamas 20-ies.

Instagrame vyras pasidalijo ne viena nuotrauka, kurios darytos 1996-1997-aisiais.

Birželio 18 d. Maksimui Galkinui sukako 44 metai, ir jis daugiau nei pusę savo gyvenimo skyrė scenai. Menininkas koncertavo „Variety“ teatre ir „Full House“, koncertavo festivaliuose, vedė pramogines laidas. Humoristas uždainavo Alas Pugačiovos dėka, kuri įtikino jį įrašyti bendrą diską.

Kūrybinė žvaigždžių sąjunga užmezgė romaną ir vestuves, kurios gerbėjams tapo tikra sensacija. Žmonės susiskirstė į dvi stovyklas: vieni tikėjo poros jausmų nuoširdumu, kiti abejojo humoristo jausmais 27 metais vyresnei moteriai, rašoma starhit.ru. Kaip Maksimui Galkinui pavyko užmerkti akis ir sukurti šeimą, kurios šiandien pavydi milijonai?

REKLAMA
REKLAMA

Parodistas, vadovas, dainininkas

Būsimasis parodistas gimė Maskvos srities Naro-Fominskio rajone. Mama Natalija Grigorjevna dirbo vyresniąja mokslo darbuotoja Rusijos mokslų akademijos institute, o tėtis Aleksandras Aleksandrovičius turėjo vyriausiojo generolo laipsnį. Dėl tėvo profesijos šeima dažnai persikeldavo. Jiems teko pagyventi įvairiose vietose: Rytų Vokietijoje, Odesoje, Ulan Ude, tačiau mokyklą Maksimas baigė Maskvoje.

REKLAMA

Maksimas užaugo kaip kūrybingas vaikas: jis lankė dailės studiją, dalyvavo mokyklos spektakliuose, kur vaidino ir karalių Saliamoną, ir Ostapą Benderį. Šeštoje klasėje paauglys surengė lėlių pasirodymą draugams, kuriame įgarsino kiekvieną veikėją. Pagrindinis jo ideologinis įkvėpėjas buvo Genadijus Khazanovas: Galkiną sužavėjo tikslumas, kuriuo komikas parodijavo Michailo Gorbačiovo balsą ir veido išraiškas.

Kitas jo pomėgis buvo užsienio kalbų mokymasis. Įstojęs į Rusijos valstybinio humanitarinio universiteto filologijos fakultetą, jaunuolis išmoko prancūzų, ispanų, vokiečių ir čekų kalbas. Tais metais taip pat prasidėjo Galkino meninė karjera: jis vaidino Maskvos valstybinio universiteto studentų teatre.Vėliau komikas pradėjo dalyvauti „Variety Theatre“ programoje su parodijomis, kurių dėka gavo galimybę gastroliuoti kartu su Michailu Zadornovu.

REKLAMA
REKLAMA

2000-ųjų pradžioje menininko karjera šovė į viršų: jam buvo suteikta „Triumph“ premijos, tapo programos „Kas nori būti milijonieriumi?“ vedėju ir gavo „Auksinės Ostapo“ premiją.

Nepaisant to, kad komikas neturėjo prodiuserio, jis nuolatos pasirodydavo „Full House“, „Laughing Panorama“ ir Kalėdiniuose susitikimuose. Kai kurie įtarė, kad tėvas, pažinojęs tokius įtakingus žmones padėjo Maksimui patekti į televiziją. Tačiau ši nuomonė pasirodė klaidinga: nors žvaigždės tęvas turėjo naudingų kontaktų, jis nepradėjo garsinti savo sūnaus, žinodamas, kad talentingas įpėdinis savarankiškai užkariaus auditoriją.

Ir jis tikrai užvaldė publiką, be to, kaip komikas, vedėjas ir dainininkas. Duetas su Alla Pugačiova maloniai nustebino gerbėjus, o kūriniai „Būti ar nebūti“ ir „Tai yra meilė“ tapo hitais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kritikai vadino komiką nepakankamai moderniu ir įstrigusiu 2000-uosiuose. Tačiau honorarų dydis kalbėjo apie menininko sėkmę: Galkinas buvo vienas iš geriausiai apmokamų renginių vedėjų, nes jo pasirodymas korporatyviniame vakarėlyje kainuoja mažiausiai 3,5 milijono rublių.

Artimųjų mirtys

Maksimas Galkinas buvo labai artimas su savo tėvais: šeima palaikė jį apsisprendžiant tapti menininku ir buvo meilės, ištvermės ir orumo pavyzdys. Su jauduliu humoristas liudijo, kad talentą paveldėjo iš savo motinos.

1996 m. Komikas su tėvais išvyko į Sliveno miestą, kur kažkada gyveno jo motina. Vaikščiodama pažįstamomis gatvėmis, Natalija Grigorjevna rado seną namą ir vyrą, kuris pasidalino pastoge su šeima. Įspūdžiai iš šios kelionės tapo vienais maloniausių moters gyvenime. Vėl ir vėl ji protiškai grįžo į kraštą, kuriame buvo laiminga, ypač sužinojusi, kad sunkiai serga...

REKLAMA

Bėda nevaikšto po vieną – 2002 m. menininkas neteko tėvo, o po dvejų metų mirė ir mama. Net gydymas Izraelio klinikoje negalėjo išgelbėti jos gyvybės.

„Buvo taip pat sunku: ir mirus mamai, ir tėčiui. Sunkiausias momentas yra pamatyti juos gyvenimo pakraštyje. Prisimenu, kaip aš kreipiausi į savo tėvą, kai jis buvo su specialia kauke, kurios negalima nuimti. Jam buvo likęs pusvalandis gyventi. Tada nuskambėjo daina, labai jaudinanti, apie gyvenimą. Tėtis sakė, kad tai buvo labai gera daina.

Ir aš pradėjau pastebėti, kad svarbiais momentais dėl tam tikrų priežasčių nuolat girdžiu šią dainą: per radiją, per televiziją. Manau, kad tai toks mano tėvo atsisveikinimas. Nemačiau motinos mirties: išskridau verslo reikalais, o po poros dienų ji mirė. Ši naujiena pasiekė toli nuo namų“, – pasakojo interviu su Irina Shikhman metu.

REKLAMA

Labiausiai Maksimas apgailestavo, kad tėvai negalėjo ateiti į jo vestuves ir pamatyti savo anūkų. Simboliška, kad Maksimo tėvai susitiko su pagrindine moterimi sūnaus gyvenime, kai Galkinui buvo treji metai ir niekas negalėjo įsivaizduoti, kad ateityje Alla Pugačiova taps jam daugiau nei tik scenos partnere.

Tai meilė

Remiantis „oficialia“ versija, Pugačiovos ir Galkino meilės istorija prasidėjo Vitebske muzikos festivalyje, kur juos supažindino Filipas Kirkorovas. Tuo metu Primadonna ir pop karalius vis dar buvo susituokę, tačiau santuoka jau seniai buvo sugriauta. „Aš nebuvau juoda katė tarp Alos ir Filipo, jie jau gyveno skirtingose ​​Maskvos vietose, viskas buvo kitaip“, – pabrėžė Maksimas Galkinas dokumentiniame filme „Mano žmona yra Alla Pugačiova“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių Maksimas Aloje pamatė tik legendinę dainininkę, o pats nepastebėjo, kaip per kelis mėnesius įsimylėjo. „Mes susitikome prieš 18 metų šokdami. Ir mes vis dar šokame “, – sakė menininkas.

2005 m. Pugačiova ir Kirkorovas išsiskyrė, tačiau tik 2011 m. Įvyko ilgai lauktos dainininkės vestuvės su Galkinu. Santuoka buvo sensacija: visa šalis svarstė, ar Primadonna ir 27 metų jaunesnis parodistas jaučia gilius jausmus, ar poros santykiai yra tik viešųjų ryšių triukas ir pasaka. Komikas atkirto, kad sėkmė jį pasiekė dar ilgai, kol nebuvo užmegztas ryšys su Alla Pugačiova, rašo „Star hit“.

Praėjo metai žvaigždžių pora vis dar švytėjo iš laimės. Pora kartu sukūrė tikrą pasaką: jie apsigyveno gotikinio stiliaus dvare, primenančiame pilį, netoli Maskvos, atokiau nuo smalsių akių. Net ir patys aršiausi skeptikai pripažino: nepaisant reikšmingo amžiaus skirtumo, akivaizdu, kad menininkai sugebėjo sukurti stiprią šeimą. Tai patvirtino dvynių – Lizos ir Harry – gimimas 2013 m.

REKLAMA

„Mūsų surogatinė motina nežinojo, kam ji pagimdė vaikus. Mes visi žinojome apie ją. Sumokėjime jai daugiau nei rinkos kainą, bet aš visada taip darau. Ji į šį procesą žiūrėjo labai atsakingai, jokių skundų nebuvo “, – dalijosi Galkinas.

Nuo pirmųjų gyvenimo dienų paparacai medžiojo šeimą dėl vaikų nuotraukų, todėl pora priėmė vienintelį teisingą sprendimą: norėdami sumažinti savo persekiojimą, socialiniuose tinkluose pradėjo skelbti vaikų nuotraukas. Liza ir Harry per naktį tapo „Instagram“ žvaigždėmis.

Dvynių atsiradimas sutuoktinius dar labiau suartino: abu stengėsi susitarti dėl darbo grafikų, kad praleistų daugiau laiko su įpėdiniais. Kai Pugačiova baigė sceninę karjerą, ji buvo be galo laiminga, kad jos vyras tapo pagrindiniu šeimos maitintoju, ir ji galėjo pasinerti į motinos vaidmenį.

REKLAMA

„Jaučiuosi atsakingas už savo šeimą ir vaikus. Net dviguba atsakomybė dėl mūsų amžiaus skirtumo. Alla dažnai sako: „Noriu turėti laiko juos kažko išmokyti“. Alla yra nepaprasta mama, pati geriausia iš visų “, – žavėjosi komikas.

Tam tikra prasme Alla susigrąžino prarastą laiką: pasak žvaigždės, jokioje santuokoje ji nebuvo tokia laiminga kaip su Maksimu. Be to, kai gimė Kristina Orbakaitė, Primadonna dukrą dažnai palikdavo močiutės globai, dėl ko vėliau gailėjosi. Dabar dainininkė turi galimybę skirti vaikams rūpestį, dėmesį ir meilę, kurios, deja, neteko jos vyresnioji dukra.

Žavingi vaikai, protinga žmona, svaiginanti karjera – panašu, kad Maksimas Galkinas pasiekė sėkmę visose gyvenimo srityse. Ir nors internete periodiškai pasirodo žinios apie artėjančias Galkino skyrybas ir jam priskiriamus romanus, menininko aplinka neabejoja: sutuoktinių namuose vis dar karaliauja meilė ir romantika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų