REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Simona Nainė  (nuotr. Organizatorių)

Neseniai paskelbtas karantinas, kaip reikiant susitraukęs socialinis gyvenimas ir vis pilkėjantis oras už lango gali ne tik atimti ūpą ką nors veikti, bet ir rūpintis savimi. Kol visos antraštės rėkte rėkia apie „naminės” aprangos triumfą, S. Nainė sako, jog šiuo laikotarpiu labai svarbu išmokti save pradžiuginti ir atrasti progų „išlįsti” iš sportinių batelių.

9

Neseniai paskelbtas karantinas, kaip reikiant susitraukęs socialinis gyvenimas ir vis pilkėjantis oras už lango gali ne tik atimti ūpą ką nors veikti, bet ir rūpintis savimi. Kol visos antraštės rėkte rėkia apie „naminės” aprangos triumfą, S. Nainė sako, jog šiuo laikotarpiu labai svarbu išmokti save pradžiuginti ir atrasti progų „išlįsti” iš sportinių batelių.

REKLAMA

Drabužių kūrėja dalinasi savo stiliaus deriniais, kurie įkvepia ir pažadina moteriškumą, šiuo laikotarpiu dažnai besislepiantį už patogių naminių drabužių, rašoma pranešime spaudai.

„Nors švenčių, susitikimų ar vakarėlių šiandien nevyksta, tai nereiškia, kad reikia pasislėpti po trimis treningų sluoksniais ir pamiršti pasipuošti. Aš manau, kad jeigu jau retai išeiname iš namų, tai darykime efektingai! O svarbiausia detalė, kuri geriausiai pabrėžia moteriškumą ir kilsteli visomis prasmėmis, be abejo – aukštakulniai. Tai ta avalynė, kuri kaipmat skatina pasitempti ir eiti aukščiau iškelta galva. Tam tikra prasme jie daro stebuklus! Tinkamai parinkti aukštakulniai net paprastą džinsų ir trikotažinės palaidinės derinį gali transformuoti akimirksniu“, – sako S. Nainė.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris kartu su „Deichmann“ sukūrė tris aprangos derinius skirtingo stiliaus mėgėjoms ir pataria, kaip juos pritaikyti prie laisvalaikio aprangos.

REKLAMA

1. Patogu, šilta ir seksualu

Pasak S. Nainės, 2020 metų aukštosios mados podiumų favoritai, be jokios abejonės, buvo batai virš kelių: garsiausi prekės ženklai būtent tokio tipo avalynę įtraukė į savo kolekcijas. Jų universalumas išties paperka, mat jie puikiai dera tiek prie itin moteriško garderobo – lengvų suknelių ar mini sijonų – tiek prie patogios unisex aprangos, kuri vis labiau populiarėja karantino metu.

„Batai virš kelių puikūs tuo jog jie jau savaime yra tavo derinio esminis akcentas. O šiuo sezono metu, kai už lango vėsu ir norisi įsisukti į šiltesnius darbužius, šie batai puikiai tiks, nes jie gali būti derinami prie ilgesnių megztinių ar patogių vyriško tipo džemperių. Ir iš tiesų – tau daugiau nereikės nieko, o jausiesi kaip niekad moteriška ir seksuali, net ir išėjusi pasivaikščioti po tuščią Vilniaus senamiestį“, – sako S. Nainė.

REKLAMA
REKLAMA

2. Batai-kojinės: universali miesto avalynė

Jau kelis sezonus iš eilės batai-kojinės yra bene populiariausia avalynė aukštakulnių kategorijoje. Ji tik dar labiau išpopuliarėjo tada, kai Kanye West įtraukė „kojinės” tipo batus į savo kolekciją ir visos Kardashian klano atstovės viešumoje vis dažniau buvo pastebimos su tokio tipo avalyne. Na o kas atsiduria Kardashian moterų garderobe – tas atsiduria ir daugelio parduotuvių vitrinose, žurnalų viršeliuose ir socialiniuose tinkluose.

„Šio tipo aukštakulniai apjungia du, atrodytų, sunkiai suderinamus avalynės stilius – sportinį ir elegantišką. Daugeliui turbūt pažįstamas tas jausmas, kai negali atrasti kompromiso: norisi aukštakulnių elegancijos ir sportinių batelių patogumo. Tačiau šie batai – tikras atradimas. Labiausiai juos mėgstu derinti su džinsais – tai vienas iš geriausių derinių. Mat daugelis rudeninių aulinukų būna kiek per ilgi ir tada reikia arba bandyti sukišti kelnes į juos arba jas raitoti. O kojinės tipo aulas lengvai priglunda prie kojos“, – įžvalgomis dalijosi S. Nainė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Kaubojiška avalynė – ieškančioms saugaus varianto

Tikriausiai jau nieko nestebina, kad kaubojiško stiliaus avalynė ir vėl puikuojasi daugelio mados žurnalų bei straipsnių antraštėse. Šio tipo batai linksniuojami ir liaupsinami ne vienerius metus iš eilės ir visai ne veltui. Iš senovinių vesterno filmų atkeliavusi mada užkopė ne tik į vasaros avalynės piramidės viršų, bet ir į šaltojo sezono must-have sąrašus. Nuo ilgaaulių, siekiančių kelius, iki patogių trumpų aulinukų, nuo zomšos ar dirbtinės odos iki grubios krokodilo odos – šio tipo batai neturi ribų. S. Nainė teigia, jog tai ne eilinė „ant bangos“ esanti tendencija, kuri bus nupučiama kitų mados vėjų. Tai – viena patogiausių ir universaliausių avalynės porų, kuri taps saugia investicija karantino metu.

REKLAMA

„Nors pati su aukštakulniais vaikštau gana dažnai, žinau, jog kai kurioms moterims gali būti išties sunku juos „prisijaukinti“. Būtent todėl kaubojiško tipo avalynė joms puikiai tiks. Storas ir stabilus kulnas leis visada jaustis užtikrintai, tačiau papildomi centimetrai pridės pasitikėjimo savimi. Be to, mados tendencijų prognozuotojai tikina, kad tokio tipo avalynė bus populiari ir pavasarį, todėl tai protinga investicija“, – tinklaraštyje dalijosi S. Nainė.

Su kaubojiško stiliaus batais galėsite ne tik kilstelti savo pasitikėjimą, bet ir drąsiai leistis į aktyvius pasivaikščiojimus gamtoje – tvirtas ir stabilus padas nenuvils bet kokia proga ir bet kokiu oru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų