REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Alla Pugačiova (nuotr. Instagram)

71-erių primadona Alla Pugačiova su 44-erių mylimuoju Maksimu Galkinu visai neseniai minėjo ypatingą progą. Šiemet žiniasklaidoje buvo pasirodžiusi žinia apie galimas jų skyrybas, tačiau dabar panašu, jog viskas jų šeimoje yra gerai.

9

71-erių primadona Alla Pugačiova su 44-erių mylimuoju Maksimu Galkinu visai neseniai minėjo ypatingą progą. Šiemet žiniasklaidoje buvo pasirodžiusi žinia apie galimas jų skyrybas, tačiau dabar panašu, jog viskas jų šeimoje yra gerai.

REKLAMA

Pora paminėjo 19-ąsias buvimo kartu metines.

A. Pugačiova instagrame skyrė jautrius žodžius savo vyrui: „Greitai mums lange parodys juodai-baltą kiną.

Baltas sniegas ant žemės kris,

Balta žeme tapti įpareigos.

Mums kaifas vis tiek“, – jautriai rašė primadona.

Pasidžiaugti draugystės metinėmis suskubo ir M. Galkinas: „„19 metų kartu“.

Primename, kad dar šiemet žiniasklaidoje netilo kalbos apie galimas A. Pugačiovos ir M. Galkino skyrybas.

Žinoma atlikėja dar kartą aiškiai pasakė, kad jos santuokoje viskas tvarkoje. Primadona paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ji vaikšto šalia prabangiosios Galkino pilies.

REKLAMA
REKLAMA

Geros nuotaikos žvaigždė gerbėjams netgi dainavo savo hito „Rudens lapai“ kūrinį. Pažymėtina, kad ji prie dainos pridėjo savo mylimo vyro vardą.

REKLAMA

„Rudens lapai ošia ir ošia sode,

Aš einu pažįstamu keliu šalia tavęs.

Laimingas yra tik tas, kuriame gieda širdis,

Kas eina šalia Maksimkos, suprask“, – dainavo moteris.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai M.Galkinas taip pat netylėjo.

Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova nusprendė išsklaidyti visas abejones. Socialiniame tinkle „Instagram“ jie paskelbė bendrą nuotrauką. Laimingi sutuoktiniai nėra panašūs į tuos, kurie išsiskiria.

„Nesulauksite, paskalūnai“, – pasirašė Maksimas Galkinas.

Primadona fotografijoje rodė liežuvį. Tokiu gestu ji parodė, kad gandai yra tik gandai.

Naujienų portalas tv3.lt primena,  2011 m. įvyko ilgai lauktos dainininkės vestuvės su Galkinu. Santuoka buvo sensacija: visa šalis svarstė, ar Primadonna ir 27 metų jaunesnis parodistas jaučia gilius jausmus, ar poros santykiai yra tik viešųjų ryšių triukas ir pasaka. Komikas atkirto, kad sėkmė jį pasiekė dar ilgai, kol nebuvo užmegztas ryšys su Alla Pugačiova, rašo „Star hit“.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjo metai žvaigždžių pora vis dar švytėjo iš laimės. Pora kartu sukūrė tikrą pasaką: jie apsigyveno gotikinio stiliaus dvare, primenančiame pilį, netoli Maskvos, atokiau nuo smalsių akių. Net ir patys aršiausi skeptikai pripažino: nepaisant reikšmingo amžiaus skirtumo, akivaizdu, kad menininkai sugebėjo sukurti stiprią šeimą. Tai patvirtino dvynių – Lizos ir Harry – gimimas 2013 m.

„Mūsų surogatinė motina nežinojo, kam ji pagimdė vaikus. Mes visi žinojome apie ją. Sumokėjime jai daugiau nei rinkos kainą, bet aš visada taip darau. Ji į šį procesą žiūrėjo labai atsakingai, jokių skundų nebuvo “, – dalijosi Galkinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo pirmųjų gyvenimo dienų paparacai medžiojo šeimą dėl vaikų nuotraukų, todėl pora priėmė vienintelį teisingą sprendimą: norėdami sumažinti savo persekiojimą, socialiniuose tinkluose pradėjo skelbti vaikų nuotraukas. Liza ir Harry per naktį tapo „Instagram“ žvaigždėmis.

Dvynių atsiradimas sutuoktinius dar labiau suartino: abu stengėsi susitarti dėl darbo grafikų, kad praleistų daugiau laiko su įpėdiniais. Kai Pugačiova baigė sceninę karjerą, ji buvo be galo laiminga, kad jos vyras tapo pagrindiniu šeimos maitintoju, ir ji galėjo pasinerti į motinos vaidmenį.

„Jaučiuosi atsakingas už savo šeimą ir vaikus. Net dviguba atsakomybė dėl mūsų amžiaus skirtumo. Alla dažnai sako: „Noriu turėti laiko juos kažko išmokyti“. Alla yra nepaprasta mama, pati geriausia iš visų “, – žavėjosi komikas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų