REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebės paskutinę projekto „X faktorius. Žvaigždės“ laidą. Jos metu paaiškės, kas taps muzikinio projekto nugalėtoju. Superfinale varžysis ir puikiai žinoma vizažo meistrė bei grožio salono savininkė Milita Daikerytė.

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai stebės paskutinę projekto „X faktorius. Žvaigždės“ laidą. Jos metu paaiškės, kas taps muzikinio projekto nugalėtoju. Superfinale varžysis ir puikiai žinoma vizažo meistrė bei grožio salono savininkė Milita Daikerytė.

REKLAMA

Dar prieš finalą kalbinta mergina pasakojo, kad dabar yra daug nežinomybės ir jaudulio, tačiau nepaisant visko, ji stengiasi į savo pasirodymą kaip visuomet įdėti kuo įmanoma daugiau pastangų.

M. Daikerytė atviravo, jog tiki savo jėgomis: „Tikėjau dalyvavimu šiame projekte. Galėčiau spėti, kad kiekvienas dalyvis, kuris yra superfinale – tiki, kad gali jame būti. Be to tikėjimo, nebūtų ir tos motyvacijos, ir pastangų.“

Nepaisant to, jog superfinalas jau visai netrukus, tačiau Milita jaudinasi dėl dainos, mat iškilo tam tikrų sunkumų. „Dar nelabai suvokiu, kad jau bus paskutinė laida ir baigsis ši trumpa kelionė. Jaudulys tikrai jaučiasi. Daug nežinomybės. Liko vos pora dienų iki generalinės repeticijos, o man net nėra patvirtinta daina, kurią turėsiu atlikti. To jaudulio ir nerimo yra nemažai, o norisi viską išpildyti maksimaliai“, – kalbėjo Milita.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Militos, ji su savo komanda nusprendė, jog reikia pakeisti superfinale atliekamą dainą, o naują surasti nėra taip paprasta.

„Visai neseniai nusprendėme, kad visgi pakeisiu kūrinį. Pagalvojome, kad tas kūrinys yra per daug išdainuotas ir girdėtas. Kartelė iškelta aukštai, todėl norisi, kad finalinis kūrinys tikrai būtų jo vertas. Tai yra didelės komandos sunkus darbas. Nėra lengva surasti gerą dainą, nes jau labai daug jų yra išdainuotų. Tai sukelia papildomo nerimo ir streso. Tačiau manau, kad viskas įvyks taip, kaip turi įvykti. Šioje vietoje pasikliauju likimu. Aš įdėsiu visas pastangas, o viskas priklausys nuo žiūrovų pasirinkimo“, – atskleidė pašnekovė.

REKLAMA

Jau šį sekmadienį paaiškės, kas nugalės „X faktorius. Žvaigždės“, tačiau Milita mano, jog jai kiekvienas pavykęs pasirodymas yra didis laimėjimas: „Man kiekvienas pasirodymas yra vienodai svarbus ir išgyventas. Dėl kiekvieno etapo skyriau vienodai dėmesio. Tai tik formalumas – ar yra atranka, ar finalas. Man kiekvienas pavykęs pasirodymas – laimėjimas. Pastangos įdėtos tokios pačios. Noriu įdėti maksimaliai jėgų.“

Kalbėdama apie konkurenciją tarp dalyvių, vizažo meistrė džiaugėsi, kad projekte jos nė kiek nesijaučia: „Labai gaila, kad karantinas apribojo tarpusavio bendravimą. Paskutinis filmavimas buvo filmuotas laikantis labai griežtų taisyklių. Mes net nebuvome vienoje patalpoje kartu. Tai labai atitolina. Tačiau viso projekto metu mes labai sutarėme. Visi esame suaugę žmonės, suprantame, kad tai tik projektas ir viskas baigsis. Liks tik gražūs prisiminimai ir istorija. Tikrai nejaučiu jokios konkurencijos.“

REKLAMA
REKLAMA

Prisimindama visas filmavimo laidas, Milita atskleidė ir tai, ko nežino žiūrovas. „Vienintelis įsimintinas momentas, kuris nesikartoja dažnai – tai, kad beveik viso projekto metu man atitekdavo batų iššūkis. Dėvėdavau kokiais 5 dydžiais per didelius batus arba skirtingus. Tai buvo sąmoningai daryti sprendimai. Man pačiai buvo didelis diskomfortas. Visiškai nejutau normalios pusiausvyros. Tai juokingos detalės, o apie jas žiūrovas net nežino. Tų vidinių užkulisių tikrai pasitaiko“, – šyptelėjo mergina.

Nors jau šį sekmadienį ir paaiškės, kas vertas nugalėtojo vardo, tačiau pati Milita apie laimėjimą nė neketina galvoti: „Apie laimėjimą net negalvoju, nes tai atima labai daug energijos. Dabar koncentruojuosi ties pasirodymu. Noriu išspausti maksimumą. Tas laimėjimas man būtų didelis įvertinimas ir ženklas, kad gal reikėtų dirbti ties šia sritimi.“

X faktorius. Žvaigždės“ sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų