REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Lily Collins (nuotr. SCANPIX)

Serialas „Emily in Paris“ jau spėjo užkariauti ne vienos moters širdį, o Lily Collins daugeliui tapo tikru įkvėpimu.

8

Serialas „Emily in Paris“ jau spėjo užkariauti ne vienos moters širdį, o Lily Collins daugeliui tapo tikru įkvėpimu.

REKLAMA

Vis dėlto ar apie šią žvaigždę žinojote viską?

Emily gimė dviejų garsių žmonių šeimoje. Jos mama, kurią vadina tikru įkvėpimu, yra Jilly Travelman. Ji – taip pat aktorė, modelis ir rašytoja, tad visa tai akivaizdžiai parodo, jog obuolys nuo obels toli nenuriedėjo. O prieš pandemiją jos abi netgi dažnai pasirodydavo kartu ant raudonojo kilimo.

Tiesa, Lily tėvas – dar garsesnis už jos mamą, mat jis – garsusis atlikėjas Philas Collinsas, atlikęs žinomą hitą „In The Air Tonight“. Tiesa, dėl jo itin įtempo gyvenimo būdo, Lily iki šiol tėvo nesupažindino su savo vaikinu, nepaisant to, kad visai neseniai su juo susižadėjo.

Lily vaikinas – Charlie McDowellas, kuris jai visai neseniai pasipiršo. „Visą savo gyvenimą laukiau tavęs, todėl nekantrauju gyvenimą praleisti būtent su tavimi“, – po nuotrauka, kurioje parodė savo žiedą, rašė Lily.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, praeityje Lily susitikinėjo net ne su vienu garsiu vyru. L. Collins yra susitikinėjusi su Zacu Efronu, Tayloru Lautneriu ir Jamie Campbellu Boweriu. 

REKLAMA

Tiesa, praeityje Lily yra susidūrusi ir su kiek sunkesniais išgyvenimais. Pavyzdžiui, jai buvo sunku pripažinti savo kūną ir svorį, ji dėl to nuolatos kompleksavo. Neseniai ji pripažino, kad labai džiaugėsi vaidmeniu filme „To The Bone“, mat jos vaidmuo taip pat kentėjo nuo valgymo sutrikimų.

O kuo Lily būtų, jei ne aktore? Mergina užsienio žiniasklaidai yra atskleidusi, kad tokiu atveju pasirinktų žurnalistiką, nes tai ją visuomet domino. 

Tikriausiai būtent todėl mergina dar 2017-aisiais parašė knygą, pavadinimu „Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me“, kurioje aprašė savo gyvenimą. Čia ji prabilo ir apie valgymo sutrikimus, ir apie problemas su vaikinais, ir, žinoma, kadaise įtemptus santykius su tėvu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų