REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Kim Kardashian (nuotr. SCANPIX)

Tie, kas ištikimai seka garsiosios Kim Kardashian gyvenimą, puikiai žino, kad jai išgarsėti padėjo turtingoji viešbučio tinklo paveldėtoja Paris Hilton. 

9

Tie, kas ištikimai seka garsiosios Kim Kardashian gyvenimą, puikiai žino, kad jai išgarsėti padėjo turtingoji viešbučio tinklo paveldėtoja Paris Hilton. 

REKLAMA

Ir nors vėliau Kim buvo pripažinusi, kad iš dalies už savo karjerą yra dėkinga Paris, neseniai gavusi pasiūlymą nusifilmuoti biografinėje juostoje apie ją, turėjo daugybę reikalavimų.

Pavyzdžiui, filmo „This is Paris“ režisierius teigė, kad visa filmavimo komanda netgi gavo nurodymą Kim filmuoti tik nuo viršutinės liemenes dalies. „Kim nenorėjo, jog būtų filmuojamos jos kelnės, nes nežinojo, kaip juosta atrodys bendrame vaizde“, – sakė viena iš komandos narių.

„Kardashian šeima viską tikrai perkelia į kitą lygį. Ji ėmė viskam vadovauti dar iki tol, kol buvo pradėtas daryti interviu“, – sakė Alexandra Dean.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nepaisant šių Kim reikalavimų, filmavimo komandos narė Alenxandra pažėrė garsenybei daugybę komplimentų. „Pamačiau tikrą, galingą intelektualę, sėdinčią priešais mane. Ji puikiai žinojo, ką sakė, kokią medžiagą ketinu panaudoti. Jos mintys užšoko maniškėms už akių“, – sakė ji.

REKLAMA

„Ji viską tame kambaryje kontroliavo, viską pastebėjo ir viską matė. Ji – nuostabi“, – atvirai Kim žavėjosi Alexandra.

„Ji intelektualesnė už daugumą žmonių – štai kodėl dabar ji gali mokytis teisės nė neidama į teisės mokyklą. Ji vykdo prezidento Linkolno programą, skirtą teisininkams, kuri yra be galo sunki“, – pastebėjo filmavimo grupės narė.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Kim draugė – P. Hilton – kuri jai padėjo išgarsėti, padėjo jai ir kovojant su siaubingai priekabiais fotografais. „Pamenu, kaip sėdėjome SLR Mercedes automobilyje ir staiga atsidarė durys. Tada paparacai guldavosi ant žemės, siekdami nufotografuoti kūną po suknele. Paris man iškart pasakė: „To mes jiems tikrai neduosime“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Paris man buvo tikrai gera mentorė. Esu dėkinga jai už visas patirtis. Ji yra didžiulė mano sėkmės priežastis“, – draugei komplimentų negailėjo ji.

Tiesa, kartais merginų santykiai buvo panašūs į geriausių draugių, o kartais – į didžiausių priešių. O didžiausi nesutarimai prasidėjo tada, kai Kim žiniasklaidos dėmesį ėmė traukti lygiai taip pat, kaip ir Paris. 

Vienas P. Hilton įžeidimas apie buvusią draugę peržengė visas ribas. „Nė už ką nenorėčiau tokio užpakalio, kaip Kim. Jis – pasišlykštėtinas. Primena varškę didžiuliame šiukšlių maiše“, – drėbė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų