REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milijonus šokių žingsneliais ir nepriekaištingomis kūno formomis sužavėjęs seksualusis Italijos milijonierius, Gianluca Vacchi netrukus pirmą kartą taps tėvu.

Milijonus šokių žingsneliais ir nepriekaištingomis kūno formomis sužavėjęs seksualusis Italijos milijonierius, Gianluca Vacchi netrukus pirmą kartą taps tėvu.

REKLAMA

52 metų vyras traukia kur kas jaunesnes moteris, o jau kurį laiką jo dėmesiu mėgaujasi net 27 metais jaunesnė gražuolė Sharon Fonseca.

Laukimo akimirkomis italas dalijasi socialiniuose tinkluose, neseniai vyras pasidalijo mylimosios nuotrauka, kurioje ji apsinuoginusi demonstravo suapvalėjusį pilvuką.

„Dabar žinau, kodėl taip ilgai laukiau. Gyvenimas man turėjo išskirtinę dovaną – tave ir mūsų dukrą. Trūksta žodžių apsakyti apie šį giliausią pojūtį mano gyvenime. Noriu skirti šį džiaugsmingą momentą savo tėvo atminimui. Esu įsitikinęs, jis didžiuojasi, kokią moterį išsirinkau, žengti kartu šiuo gražiu ir nauju gyvenimo etapu. Ačiū, mano karaliene, mūsų dukra turės nuostabiausią pasaulyje mamą. Myliu tave“, – jautrius žodžius savo mylimajai skyrė G.Vacchi.

G.Vacchi – tikra socialinių tinklų žvaigždė. Dažnai savo paskyrose itin prabangų gyvenimo būdą demonstruojantis vyras taip pat nevengia parodyti ir savo širdies damų.

REKLAMA
REKLAMA

Naujieną, kad taps tėvu, Gianluca pranešė nusifilmavęs vaizdo įraše.

„Kai vis pagalvodavau apie potencialą motiną savo sūnui, ta moteris turėjo Sharon savybes. Esu labai laimingas, galėdamas pranešti ir su jumis pasidalinti, kad Sharon ir aš laukiame kūdikio. Ji taps mama, kurios visada troškau savo vaikui“, – vaizdo įraše sakė G.Vacchi

REKLAMA

Tai pirmoji tiek Gianlucos, tiek Sharon atžala.

Venesueloje gimusi Sharon jau kurį laikas gyvena Majamyje, rašo savo tinklaraštį. Taip pat ji – ir manekenė bei akorė.

Metęs darbą ir į pensiją išėjęs vyras tikina, kad gyvenime reikia mėgautis viskuo, ką tik jis pasiūlo. Milijonierius socialinėje erdvėje giriasi ne tik prabangiomis jachtomis, bet taip pat ir žavių merginų kompanija.

Skelbiama, kad Gianluca vadovo drabužių kompanijai, kuri per metus uždirbo net 300 milijonų dolerių, tad jo turtai tikrai nėra išgalvoti. 

Primename, kad išvaizdus italas internete išgarsėjo dėl savo ritmingo šokio kartu su savo buvusia širdies drauge, dainininke, dizainere G. Gabriele. Pagal R. Martino dainą prabangioje viloje besisukanti porelė pademonstravo pavydą keliančias kūno formas. 

Socialiniame tinke „Instagram“ vyras beveik kasdien dalijasi įvairiausiais kadrais ir vaizdo įrašais iš savo pašėlusio gyvenimo. Čia jo veiklą seka beveik 15 milijonų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų