REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Princas Harry ir Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Princo Harry ir jo žmonos Meghan Markle sprendimas persikelti gyventi į JAV sukrėtė daugelį – ne tik karališkosios šeimos narius, bet ir jų gerbėjus. Vis dėlto ramybės ieškojusi pora, panašu, pagaliau ją rado.

8

Princo Harry ir jo žmonos Meghan Markle sprendimas persikelti gyventi į JAV sukrėtė daugelį – ne tik karališkosios šeimos narius, bet ir jų gerbėjus. Vis dėlto ramybės ieškojusi pora, panašu, pagaliau ją rado.

REKLAMA

Šaltiniai atskleidė, kaip dabar atrodo Harry, Meghan ir jų sūnaus Archie gyvenimas.

Šiuo metu pora gyvena Santa Barbaroje, Montecito rajone. Dar vasarą čia persikėlusi pora savo pokyčiais yra be galo patenkinta. Los Andžele juos vargino paparacų dėmesys, jiems trūko privatumo. 

O štai gyvenimas Montecite yra kur kas lėtesnis, lyginant su Los Andželu, o kaimynams negalėtų būti labiau nusispjauti į faktą, kad jie gyvena netoli karališkosios šeimos. Kaip rašoma „People“, čia jų niekas nekamuoja, todėl jiems tai – svarbus ir didelis pokytis.

Negana to, pasirodo, kad pora pagaliau gali daryti tai, ko karališkosios šeimos nariai anksčiau niekuomet daryti negalėdavo – jie gali palikti namus niekeno nelydimi. „Kartais jie eina į pasimatymus dviese, kartais – su draugais“, – sakė šaltinis pridėdamas, kad neseniai jie ėjo į dvigubą pasimatymą su Katharine McPhee ir Davidu Fosteriu.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad JAV jie gyvena labai ramų gyvenimą, princo Harry netrukus laukia ir ne tokia maloni kelionė atgal į Jungtinę Karalystę. 

REKLAMA

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, princas Harry jau netrukus turėtų grįžti į Londoną, kur susitiks su karaliene Elizabeth II-ąja. Pasirodo, kad moteris nori rimtai pasišnekėti su savo anūku apie tai, ką jis veikia JAV.

Teigiama, kad karališkosios šeimos pavaldiniams jau paliepta ruoštis princo grįžimui. „Pavaldiniai Windsor pilyje gavo nurodymus, jog turėtų ruoštis galimam princo Harry grįžimui. Tai gali įvykti bet kada, per artimiausias savaites, tačiau Meghan vardas minimas nebuvo“, – teigė šaltinis.

„Pasirodo, kad su princu reikia aptarti daug temų. Ne tik apie jo politinius pareiškimus, tačiau ir apie jo vizą JAV. Nepaisant to, kad princui teks 2 savaites izoliuotis, Windsor pilis yra pakankamai didelė bendrauti nepažeidžiant saugaus atstumo“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Tai gali būti susiję su princo Harry ir Meghan skatinimu amerikiečius balsuoti artėjančiuose rinkimuose. To daryti, jei vis dar turėtų karališkosios šeimos titulus, jiems nebūtų neleidžia. Teigiama, kad nepaisant to, tokį jų žingsnį karališkoji šeima prilygino antausiui. 

„Karališkoji šeima nuolat suka galvas, kur tai veda? Ar tai sutinka su karalienės vertybėmis? Panašu, kad tai – susitarimo pažeidimas“, – dar praėjusį mėnesį teigė kitas šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų