REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Chrissy Teigen ir John Legend  (nuotr. SCANPIX)

Dainininkas Johnas Legendas ir jo mylimoji manekenė Chrissy Teigen šiuo metu išgyvena skaudžią netektį. Moteris prarado vaikeli ir pasidalijo išgyvenimais.

7

Dainininkas Johnas Legendas ir jo mylimoji manekenė Chrissy Teigen šiuo metu išgyvena skaudžią netektį. Moteris prarado vaikeli ir pasidalijo išgyvenimais.

REKLAMA

Trečiojo vaikelio besilaukianti moteris atsidūrė ligoninėje.

Skaudžia patirtimi ji pasidalijo instagrame: „Mes esame sukrėsti ir dėl tokio gilaus skausmo, apie kurį girdite tik jūs, tokio skausmo, kokio dar niekada nejautėme. Mes negalėjome sustabdyti kraujavimo <..>“

Nuotraukoje matyti, jog moteris itin išgyvena. Ji verkia ir laiko sugniaužusi kumščius.

„Niekada nesprendžiame dėl savo kūdikių vardų iki paskutinės įmanomos akimirkos po jų gimimo, prieš pat išeidami iš ligoninės. Bet mes kažkodėl buvome pradėję vadinti šį mažą mano pilvuką vaikinu Džeku. Taigi jis mums visada bus Džekas. Džekas taip sunkiai dirbo, kad būtų mūsų mažosios šeimos dalimi, ir jis bus amžinai“, – toliau rašė ji.

„Mes esame labai dėkingi už gyvenimą, už savo nuostabius kūdikius Luną ir Milesą, už visus nuostabius dalykus, kuriuos galėjome patirti. Bet kasdienybė negali būti kupina saulės. Šiomis tamsiausiomis dienomis mes liūdėsime, raudosime akis. Bet mes stipriau apkabinsime ir mylėsime, ir tai išgyvensime“, – taip pat įraše rašė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad gandai apie tai, kad manekenė ir jo mylimasis Johnas laukia šeimos pagausėjimo, sklando jau seniai. O štai paskutiniame atlikėjo vaizdo įraše „Wild“ šios žinios pasitvirtino – dainos pabaigoje atlikėjas apkabina mylimąją Chrissy, kuri laiko rankas uždėjusi ant savo suapvalėjusio pilvuko.

REKLAMA

Tiesa, oficialiai nei Chrissy, nei Johnas šių gandų nepatvirtino, vis dėlto akyliausi gerbėjai pastebėjo, kad dainininkas spaudžia „patinka“ ant visų komentarų, kurie sveikina jį ir jo žmona belaukiant 3-iojo vaikelio. 

Vis dėlto nors Chrissy ir Johnas daugeliui atrodo kaip ideali pora, jiedu neseniai užsienio žiniasklaidai pripažino, kad nėra niekuo ypatingi – susiduria su tokiomis pačiomis sunkiomis santykių bėdomis, kaip ir kiti.

„Mums, kaip ir kitoms poroms, nuolat reikia stengtis vienas su kitu bendrauti. Kartais pykstamės taip, kaip ir kitos poros“, – pripažino J. Legendas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, kad žmonės, žiūrėdami į mus muzikiniuose vaizdo įrašuose galvoja, kad gyvename tobulą gyvenimą. Mes iš tiesų esame dėkingi už savo gyvenimą kartu ir šeimą, tačiau bėdų turi visi, tad nemanau, kad esate vieninteliai, kurie su savo antrąja puse pykstasi“, – sakė pora.

Pasirodo, kad didžiausios poros bėdos kyla komunikuojant per laisvą laiką. Anot manekenės, jos vyras Johnas net ir tuo metu labiausiai mėgsta kalbėti apie darbą ir laiko planavimą, o štai ji norėtų tuo metu fokusuotis į kitokias temas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų