REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai prasidėjo ilgai lauktas naujas „X faktoriaus. Žvaigždės“ sezonas, kuriame – gausybė puikiai žinomų veidų. Ketvirtoje laidoje pasirodys aktorius Jokūbas Bareikis. Tiesa, sulaukęs pasiūlymo sudalyvauti projekte, Jokūbas iškart neskubėjo jo priimti.

Visai neseniai prasidėjo ilgai lauktas naujas „X faktoriaus. Žvaigždės“ sezonas, kuriame – gausybė puikiai žinomų veidų. Ketvirtoje laidoje pasirodys aktorius Jokūbas Bareikis. Tiesa, sulaukęs pasiūlymo sudalyvauti projekte, Jokūbas iškart neskubėjo jo priimti.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt vyras atvirai papasakojo, kodėl dvejojo dėl dalyvavimo muzikiniame šou bei prabilo apie artimųjų palaikymą. 

Žinomas aktorius neslėpė dvejonių dėl dalyvavimo projekte – iš pradžių jis iki galo nesuprato, kuo šis „X faktorius“ kitoks.

„Man paskambino Samas ir pakvietė, tačiau iš karto nė nesutikau, nes galvojau, kad čia bus tas įprastas „X Faktoriaus“ formatas. Manau, kad šis šou yra labiau skirtas jaunimui, kuris nori pasirodyti, prisistatyti, įrodyti ir nugalėti. Vėliau išsišnekėjome ir supratau, kad čia bus visai kitoks formatas, dalyvaus daug aktorių, sportininkų. Didelę dalį jų pažįstu asmeniškai, todėl manau, kad turėsime gero laiko kartu“, – atskleidė pašnekovas.

Dėl dalyvavimo „X faktoriaus. Žvaigždės“ projekto jis pasitarė ir su artimaisiais: „Žinoma. Su šeima tariausi, nes žinau, kad tai užims nemažai laiko, kurį turėsiu atimti iš jų – tai ir savaitgaliai, vakarai, skirti repeticijoms. “

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad J. Bareikis dėl dalyvavimo projekte tarėsi su artimaisiais, dainas, kurias atlieka projekte, jam padeda išsirinkti ne jie.  „Dėl dainų pasirinkimo kalbamės daugiau su prodiuseriais. Čia yra toks formatas, kuriame negali dainuoti bet ko. Tai nėra visai mano muzika. Ne tai, ką aš klausau. Tai yra šiek tiek naujesnės, modernesnės dainos. Žinau jas, bet aš pats klausau senesnės muzikos“, – kalbėjo aktorius J.Bareikis

REKLAMA

Pašnekovas tikino, kad dainuoti gyvai nėra lengvas iššūkis, todėl neslėpė, jog jaudulys tikrai buvo.

„Paprastai visada dainuoju gyvai. Jaudulys visada yra. Būtų nenormalu, jeigu jo nebūtų. Kažkokios baimės nėra, bet vis tiek mano pagrindinė profesija – teatras, todėl man ten yra lengviau. Man paprasčiau vaidinti spektaklyje. Dainuojant esu ne iki galo savo rogėse, ne komforto zonoje. Tiesioginis eteris taip pat padidina jaudulį. Be to,  Ne visada viskas priklauso tik nuo tavęs – svarbu kaip tave sugarsins ir t.t. Tai yra bendras komandinis darbas. Jeigu viskas suveikia gerai – gerai“, – šypteli vyras.

REKLAMA
REKLAMA

J. Bareikis – puikiai atpažįstamas iš tokių filmų kaip „Trys milijonai“, „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“, „Tadas Blinda. Pradžia“ , serialo „Pasmerkti“ bei daugelį kitų. Tiesa, jis yra dalyvavęs ne viename muzikiniame projekte, kuriame atskleidė savo muzikinį talentą. Nors Jokūbas turi puikius muzikinius duomenis, pats sakė, kad niekada apie atlikėjo profesiją nesvajojo.

„Esu aktorius – ne dainininkas, todėl dainuoju labai epizodiškai. Tai yra, tik kai atsiranda proga. Todėl kartais man yra geriau tiesiog įsivelti į kažką, ir tada jau tiesiog dalyvauji ir esi  tame procese – repetuoji, atlieki“, – pabrėžė aktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Baigdamas pokalbį apie naujus iššūkius gyvenime, šeimos palaikymą bei muziką, žinomas  vyras tikino, kad šiame projekte jo laukia nepamirštama nauja patirtis: „Tai vėlgi yra patirtis: žmonės, procesas,  geras laikas. Šis etapas nėra ilgas, tačiau man jis įdomus ir kiek ekstremalus.“

Kuris dalyvis – tavo favoritas? Spausk čia, atiduok savo balsą už labiausiai patikusį pasirodymą ir laimėk dvigubą pakvietimą į „X Faktorius. Žvaigždės” finalą!

Muzikinis projektas „X faktorius. Žvaigždės“ – sekmadieniais, 19.30 val., per TV3 televiziją!

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų