REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Vaida Skaisgirė (kasperina.lt nuotr.)

TV projektų prodiuserė bei laidų vedėja Vaida Skaisgirė atvira – praėję metai nebuvo patys lengviausi, vis dėlto kartu jie atvėrė akis į tam tikrus dalykus bei atnešė naudingų pamokų.

13

TV projektų prodiuserė bei laidų vedėja Vaida Skaisgirė atvira – praėję metai nebuvo patys lengviausi, vis dėlto kartu jie atvėrė akis į tam tikrus dalykus bei atnešė naudingų pamokų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo tam tikrus išgyvenimus, prisiminimus Vaida yra nusprendusi ne tik pasilikti atmintyje, bet ir pažymėti ant kūno. Neseniai moters kairės rankos riešą papuošė savo sūnaus Ato gimimo data bei jo vardas.

REKLAMA

„Taituiruotės, kaip ir daugeliui, kas jas pasidaro, yra tam tikras svarbiausių esminių dalykų įprasminimas ne tik atmintyje ar širdyje, bet ir ant savo kūno. Toks tikslas ir šios tatuiruotės, kadangi savo sūnų labai myliu ir jau seniai norėjau pasidaryti tokią tatuiruotę, todėl ėmiau ir prisiruošiau“, – pasakojo moteris.

Tai ne pirmoji Vaidos tatuiruotė: „Turiu vieną kitą, jos nedidelės, bet taip pat man labai svarbios. Tatuiruočių nesidarau dėl grožio, nes grožis ateina ir išeina, jos turi kitą funkciją, ne estetinę ir vizuolinę, o emocinę. Mano turimos tatuiruotės turi didelę reikšmę man ir kadangi tai yra mano kūnas, tai su juo darau, ką noriu.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, moteris prisipažįsta, kad pasiryžti pirmajai tatuiruotei reikėjo laiko: „Įvertinau visus faktorius, kad tai piešinys ant kūno visam gyvenimui ir tai nenusitrins, ir nenusiplaus, bet kai apsisprendžiau, daugiau nebedvejojau.

Anksčiau piešiniai ant kūno man nebuvo gražu, bet su metais atsirado didesnė minčių laisvė, kitoks požiūris į kūną ir į tatuiruotes pažvelgiau visai kitaip.“

„Man labai gražu, kai žmonės išsitatuiruoja visą kūną, tai yra atitinkamas stilius. Stilius – tai savotiška saviraiška, asmenybės pristatymas per sukurtą įvaizdį. Todėl man tie žmonės, kurie turi daugybę tatuiruočių, turi ką papasakoti ant savo kūno, apie įvairius išgyvenimus ir patirtis. Žinoma, pati ant savo kūno to nematyčiau, bet pasižiūrėti labai gražu“, -atviravo Vaida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris juokėsi, kad iš pradžių, pamatęs naują tatuiruotę, sūnus galvojo, kad ji netikra: „Manė, kad užsidėjau lipduką nuo kramtomosios gumos. Kadangi jis dar yra vaikas per daug to nesureikšmino, bet apsidžiaugė išvydęs savo vardą, manau, viską jis įvertins ateityje.“

Primename, kad kovo mėnesį Rolandas ir Vaida Skaisgiriai oficialiai pasuko skirtingais keliais, juos išskyrė teismas. 

Visai neseniai „Pasikalbėkim“ rubrikoje žurnalistė Renata Šakalytė kalbino Vaidą. Paklausta, galbūt turi receptą – kaip puikiai sutarti su buvusiu vyru – Vaida neslėpė, kad tokio įvardyti negali, nes vienos paslapties čia nėra. 

REKLAMA

„Deja, neturiu. Buvo visko – įvairių ieškojimų ir visokių bandymų atrasti, kaip nuimti tą įtampą, kai jau turi bendrauti su savo buvusiu vyru. Mūsų santykiai šiai dienai yra sukoncentruoti į vieną ir esminį dalyką – sūnaus gerovę“, – kalbėjo ji.

Anot V. Skaisgirės, dabar jos ir buvusio Rolando bendravimas yra ramus, mat jiems svarbiausia sūnaus Ato gerovė. „Kiekvienas, tikriausiai, tokioje situacijoje turi rasti sprendimą pagal savo būdą. Kadangi abu su Rolandu esame pakankamai emocingi žmonės, mums kurį laiką buvo geriau visai nebendrauti, nes du kategoriški žmonės niekuomet neras bendro vardiklio ir vienos tiesos. Geriau buvo šiek tiek ataušti. O dabar mes turime ramų, tvarkingą santykį, rūpinamės savo sūnumi“, – sakė Vaida.

REKLAMA

Tiesa, yra kai kas, už ką žinoma moteris niekuomet negalėtų savo buvusiam vyrui priekaištauti: „Rolandas yra labai geras tėtis ir dėl šito jam priekaištų tikrai niekuomet neturėjau. Jie su Atu turi savo ryšį labai stiprų, o mes su Atu turime savo – kitokį – ir tai yra normalu. Aš visuomet jų ryšį puoselėjau, nepaisant to, kad tarp mūsų buvo visokiausių situacijų. Manau, kad tai davė rezultatą.“

Tiesa, Vaida atvira – jei tokia situacija būtų įvykusi anksčiau, tokio rezultato galbūt nebūtų. „Anksčiau man galbūt taip nebūtų pavykę, bet ką labiausiai duoda tie bėgantys metai, tai tokį kategoriškumo lygėjimą. Turėti savo nuomonę ir dėl jos kovoti yra gerai, bet tu dėl to nebekovoji kaip dėl gyvybės ar mirties klausimo, o dar stengiesi išgirsti ir kitą žmogų, išgirsti ir jo žodžiuose tiesos, suprasti jį ir tai, kaip jis viską mato“, – sakė ji.

O štai visai neseniai Vaidos ir jos sūnelio Ato namus papildė ir naujas šeimos narys – šunelis, vardu Simba. Žinoma moteris pasakojo, kad kartu su sūnumi neretai prižiūrėdavo tokios pat veislės (Karaliaus Karolio spanielis) jos draugės šunį, o laikui bėgant pamatė, kad vertėtų įsigyti ir  nuosavą. „Įžvelgiau tame labai didelę naudą ir Ato asmenybės formavimuisi ir atsakomybių formavimuisi“, – sakė V. Skaisgirė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų