REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnietė Natali Pavlova išgarsėjo daug diskusijų sukėlusiame TV projekte „Dydžio  Evoliucija“. Praėjusi daugybę atrankų, fotosesijų ir filmavimų moteris projekte užėmė antrąją vietą.

Vilnietė Natali Pavlova išgarsėjo daug diskusijų sukėlusiame TV projekte „Dydžio  Evoliucija“. Praėjusi daugybę atrankų, fotosesijų ir filmavimų moteris projekte užėmė antrąją vietą.

REKLAMA

Šiandien Natali spinduliuoja pasitikėjimu savimi ir skatina kitas save mylėti.

„Esu grožio projektų fanė, daug metų juos žiūrėdavau ir kai atsirado proga, nusprendžiau viename jų sudalyvauti. Esu pasidariusi ne vieną fotosesija, mano pažįstami ne kartą yra sakę, kad atrodau kaip modelis ir turiu išbandyti savo jėgas“, – apie pradžią projekte kalbėjo moteris.

Pasak Natali, dvylika dalyvių filmuodavo visą dieną, filmavimai trūko penkiolika dienų, mergina atlikinėjo užduotis, pelnydavo komisijos balsus, o galiausiai pateko į geriausių trejetuką ir iškovojo antrąją vietą.

„Daug gerų įspūdžių gavau iš šio projekto, tapau aktyvesnė socialiniuose tinkluose, susipažinau su nauja profesija. Dabar dirbu modeliu keliose reklamos agentūrose. 

REKLAMA
REKLAMA

Einant į bet kokį projektą, reikia pasitikėti savimi, nes kitaip jame neišliksi. Merginos pasitikinčios savimi mažiau iškrisdavo dar pačio projekto pradžioje, liko tik stipriausios“, – prisipažįsta moteris.

REKLAMA

Natali džiaugėsi, kad iki šiol sulaukia palaikančių komentarų: „Žmonės negaili gražių žodžių, nesu asmeniškai gavusi blogo komentaro. Tačiau po vienu straipsniu esu mačiusi, kai vienas vaikinas parašė, kad ėdžiau prieš projektą ir toliau galėsiu ėsti. Aš suprantu, kad tokie komentarai bus ir ne visiems patinka plius dydžio figūra. Užsienyje labai daug tokių modelių ir konkurencija yra labai didelė, Lietuvoje rinka yra dar laisva. Turiu probleminę odą, todėl tenka su tuo kovoti, tai šiek tiek kenkia.“

Daugiausiai kritikos dėl figūros moteris susilaukia iš savo artimųjų: „Būna močiutė pasijuokia, kad priaugau svorio ir reikia tvarkytis. Šiuo metu aš sportuoju, susiderinau mitybą, nesakau, kad noriu numesti daug svorio, bet dešimt kilogramų būtų į naudą. Iš savo pusės darau viską, kas įmanoma. Keisčiausia, kad kitiems mano figūra rūpi labiau, nei man pačiai.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, jaučiu, kad su tokiu svoriu man šiek tiek sudėtinga. Nors turiu draugių, kurios sveria daugiau už mane ir jos puikiai jaučiasi, tačiau aš norėčiau sverti šiek tiek mažiau dėl sveikatos.“

Natali didžiulę gyvenimo dalį užima menas: „Esu meno žmogus, piešiu didelius paveikslus, juos parduodu. Prieš tai dirbau žurnale ir kūriau turinio dizainą, mano visas gyvenimas – menas. Meno pasaulyje taip pat yra didelė konkurencija, sunku išlįsti į dienos šviesą, bet jei moki tai daryti gerai, klientų visuomet atsiras. Nuo vaikystės svajojau tapti interjero dizainere, bet pasirinkau grafinį dizainą, kuris nebuvo tuo metu Lietuvoje populiarus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris mielai dalijosi patarimais ir skatino kitas merginas pasitikėti savimi: „Nepasitikinčioms merginoms patarčiau einant į miestą pasidažyti ryškiai lūpas, jau tada jautiesi kitaip. Nebijokite išsiskirti, aš labai mėgstu dažytis ir ypač ryškiai, tuomet jaučiu, kad pasitempiu, jaučiuosi sau graži. Tereikia tik peržengti tas ribas, iš pradžių galbūt bus nejauku, atrodys, kad visi žiūri, bet vėliau jausitės tik geriau.

Dar dažnai užsidedu korsetą, kad išryškintų mano taliją. Dabar yra minkštų patogių korsetų, kurie tikrai nespaudžia ir nevargina. Užsidėjusi korsetą jaučiu, kaip pasikeičia mano laikysena ir figūra. Aš pati labai mėgstu dalyti komplimentus, girti merginas, palaikyti, man žavu matyti, kai moteris pasitiki savimi ir save myli.“

REKLAMA

Prieš dvejus metus Natali susituokė su mylimuoju. Anot moters, vyras visuomet palaiko jos sprendimus: „Daug moterų skundžiasi, kad jų vyras neišleidžia ar pavydi. Mano vyras man leidžia viską, mane palaiko ir pastebėjau, kad jam patinka, kai į mane žiūri aplinkiniai. Jis didžiuojasi, kai kiti mane giria. Vyras niekada nėra manęs papeikęs ar pasakęs, kad esu stora.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų