REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktoriaus Willo Smitho talentas – neginčijamas, o per visą savo karjerą jis sukūrė pačių įsimintiniausių personažų įvairiuose žanruose. 

Aktoriaus Willo Smitho talentas – neginčijamas, o per visą savo karjerą jis sukūrė pačių įsimintiniausių personažų įvairiuose žanruose. 

REKLAMA

Nesunku suprasti, kad dėl visų šių priežasčių W. Smithas turėtų būti beprotiškai turtingas, vis dėlto suma, kurią jis gavo tik už vieną filmą, privers išsižioti net ir visko mačiusius.

Užsienio žiniasklaidoje neatsiktinai teigiama, kad W. Smithas – ne tik beprotiškai turtingas, bet ir pagrįstai vadinamas vienu turtingiausių Holivudo žmonių. Didžiąją savo turtų dalį jis pelnė dėl savo vaidybinių sugebėjimų, vis dėlto nemažai pastaruoju metu uždirba ir iš nekilnojamojo turto. 

Negana to, net ir pandemijos metu „Forbes“ pranešė apie tai, kad W. Smitho banko sąskaita pasipildė net daugiau, nei 38 mln. eurų. Teigiama, kad viskas dėl filmo „Bright“, kuris buvo rodomas per karantiną prieš kelis mėnesius. „Netflix“ už tai aktoriui sumokėjo net 17 mln. eurų bei iškart pažadėjo dar 30 mln. už tęsinį. Dar 17 mln. jam žadama už tai, kad filme „King Richard“ suvaidintų Serenos ir Venus Williams tėtį. 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, 1998-1900-aisiais aktorius dalį savo milijonų yra ir praradęs, mat nebuvo sumokėjęs mokesčių.

Vis dėlto daugiausiai jo piniginė pasipildė tada, kai jis suvaidino 3-ioje filmo „Vyrai juodais drabužiais“ dalyje. Tąkart jis uždirbo  86 mln. eurų, kas prilygsta net 100 mln. dolerių. 

REKLAMA

Tiesa, ne ką mažiau įdomus ir aktoriaus asmeninis gyvenimas. Aktorius ir jo žmona Jada Pinkett-Smith žiedus sumainė daugiau nei prieš 23 metus. Nors iš šono gali pasirodyti, kad jiedu yra tobula pora, tačiau visai neseniai mylimoji atskleidė, kad buvo jam neištikima.

Kaip teigė užsienio žiniasklaida, prieš keletą metų J. Pinkett buvo neištikima savo vyrui. Moteris jį išdavė su muzikantu 27-erių Augusto Alsina, sūnaus Jadeno draugu.

Tuomet sutuoktiniai buvo ant skyrybų slenksčio, Jada jautėsi palūžusi. Moteris teigė, kad ji padėjo Augustui įveikti depresiją, tačiau jos santykiai su jaunuoju muzikantu ilgai netruko.

REKLAMA
REKLAMA

Pats aktorius neslėpė, kad daug kartų norėjo išsiskirti su žmona: „Ilgą laiką skausmingai bandėme išsaugoti savo santuoką. Norėdami tai padaryti, mes ėjome į nesibaigiančius užsiėmimus su terapeutu. Ir jūs žinote, buvo be galo sunku: sėdėti priešais žmoną ir išdėstyti visą tiesą, kurią aš galvoju ir jaučiu. Aš tiesiog neįsivaizdavau, kaip po to, ką mes abu pasakėme, iš viso bus įmanoma gyventi kartu. Bet, laimei, kai išgyvenome sunkiausią etapą, staiga pasidarė lengviau. Tai buvo tarsi valymas. Džiaugiuosi, kad terapija mums pasitarnavo.“

Santykių krizė

Tai jau ne pirmas kartas, kai pora išgyveno santykių krizę. Anksčiau garsus vyras atskleidė, kad santuokoje kurį laiką jam labai nesisekė, o gero vyro vaidmens jam nesisekė atlikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Buvo laikotarpis, kai Jada verkė 45 dienas iš eilės. Aš net vedžiau dienoraštį. Tai vykdavo kiekvieną rytą. Tai buvo blogiausias jausmas, kurį jaučiau visos mūsų santuokos metu", - pasakojo vyras.

Visgi pora patikino, kad nesklandumai ir bėdos jų santuoką tik sustiprino.

„Mes net nesakome, kad esame susituokę. Žiūrime į save, kaip į gyvenimo partnerius. Kai tampi tokiais, supranti, kad tai žmogus, su kuriuo praleisi visą gyvenimą“, – aiškino Jada.

Willas jai pritarė prisipažindamas, kad nėra nieko, ką žmona galėtų padaryti, kad jis nesugebėtų jai atleisti.

Iširusi santuoka

 

Willas kai pirmą kartą sutiko būsimą žmoną, jau buvo vedęs kitą moterį, viename interviu jis atviravo, supratęs, kad padarė didelę klaidą.

REKLAMA

1992 metais vyras vedė aktorę Sheree Zampino, tais pačiais metais jiems gimė sūnus. Visgi kai po kurio laiko aktorius sutiko Jada, iš karto suprato, kad ši moteris yra skirta jam.

„Tarp mūsų buvo išskirtinis, gražus ryšys. Mes jautėme tą ryšį, tačiau aš buvau vedęs“, – prisipažino W. Smithas. Jada patikslino, kad jokio paslaptingo romano jie neturėjo.

„Kitą naktį mes su Sheree nuėjome pavakarieniauti. Tada mane aplankė pati keisčiausia emocija. Atsimenu, kad pakilau nuo stalo, kai supratau, jog esu ne su tuo žmogumi, su kuriuo turėčiau būti. Nuėjau į vonios kambarį ir pravirkau. Sėdėjau restorano tualete ir nekontroliuojamai verkiau. Tada pradėjau juoktis, galvodamas, kas man negerai. Tą akimirką žinojau, kad sutikau moterį, su kuria man lemta būti“, – atvirai pasakojo Willas.

REKLAMA

Sheree pateikė skyrybų dokumentus 1995 metais, o dar po dviejų metų Willas ir Jada prisiekė amžiną meilę. Aktorius prisipažino, kad vos pasirašęs skyrybų dokumentus iš karto paskambino Jadai.

Skandalistas sūnus

Aktoriaus sūnus Jadenas ne kartą sukėlė apkalbų, kad yra homoseksualus, visgi tai nebuvo oficialiai patvirtinta, o pats vaikinas apie tai nekalbėjo.

Prieš kelis metus vykusį Jadeno pasirodymą, tiesiai nuo scenos jis numetė tikrą bombą savo gerbėjams – sušukęs, kad reperis Tyler The Creator yra jo vaikinas. Reperis stebėjo koncertą kartu su žiūrovais ir dėvėjo kaukę.

„Tik noriu pasakyti, kad Tyler The Creator yra geriausias draugas pasaulyje. Labai stipriai jį myliu ir noriu jums kai ką pasakyti. Tyleris nenori to sakyti, tačiau jis yra mano vaikinas“, – gerbėjams per koncertą šaukė Willo Smitho sūnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasimetęs reperis nežinojo ką atsakyti, todėl nusiėmė kaukę ir pamojavo Jadenui.

22-ejų aktorius ir atlikėjas vis dažniau pastebimas vilkint sijonus ar sukneles. Anot jo, šiuolaikiniame pasaulyje jau seniai nebėra jokių lyčių stereotipų. O jei juos vis dar jaučiame – atėjo metas liautis.

Tiesa, Jadenas ne juokais siutina tėvą, Willas yra sakęs, kad nėra patenkintas savo sūnaus pasirinkimu nešioti moteriškus drabužius, o ypatingai – sijoną.

Savo pasirinkimais pats Jadenas yra be galo patenkintas. Vaikinas stengiasi panaikinti liniją tarp moteriškų ir vyriškų drabužių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų