REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Ashley Graham (nuotr. Vida Press)

Bene garsiausia pasaulio plius dydžio manekenė Ashley Graham savo gerbėjams socialiniuose tinkluose pranešė džiugią žinią – garsi moteris laukiasi pirmagimio.

57

Bene garsiausia pasaulio plius dydžio manekenė Ashley Graham savo gerbėjams socialiniuose tinkluose pranešė džiugią žinią – garsi moteris laukiasi pirmagimio.

REKLAMA

Žinia moteris pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje, kur įkėlė trumpą vaizdo įrašą, kuriame ir parodė jau apvalėjantį nėščiosios pilvuką.

„Prieš 9 metus ištekėjau už savo gyvenimo meilės. Tai buvo pati geriausia kelionė mano gyvenime. Šiandien jaučiamės palaiminti, dėkingi, džiaugiamės galėdami švęsti kartu su augančia šeima“, – rašė modelis.

Dar 2011-aisiais pora kalbėjo, kad labai nori vaikų ir būtinai jų susilauks. Moteris šiemet interviu metu prasitarė, kad buvimas tik žmona ir moterimi jos netenkina: „Laimės be vaikų aš neįsivaizduoju“, – rėžė ji.

Moters gerbėjai socialiniuose tinkluose neslėpė džiaugsmo ir skelbė, kad nesulaiko ašarų dėl šios džiugios žinios.

Plius dydžio modelis taip pat atvirai kalba ir apie meilę savo kūnui. Moteris nė kiek nesigėdija papildomų kilogramų ar kūną puošiančio celiulito, strijų.

REKLAMA
REKLAMA

Viešai savo kūno nuotrauka pasidalijusi plius dydžio modelis Ashley Graham sulaukė neįtikėtino palaikymo. Žymiai moteriai komplimentus sakė jos sekėjos – moterys gyrė ją už drąsą.

REKLAMA

Progos pasireikšti taip pat nepraleido ir gerai žinomo atlikėjo Johno Legendo žmona Chrissy Teigen. Ji pasidalijo savo netobulo kūno nuotrauka, skatindama ir kitas moteris padaryti tą patį.

Kitas plius dydžio modelis – Iskra Lawrence – nepraleidžia progos pasigirti savo neredaguota ir kitokia nei visų modelių figūra. Praeitą savaitę mergina pasidalino fotografija, užfiksuota profesionalių fotografų fotosesijos Los Andžele metu, ir papasakojo, kaip išmoko pamilti savo stiprias kojas.

„Džiaugiuosi, kad nebe nekenčiu savo kojų ir matau, kokios jos stiprios, gerbiu kūną už jo sugebėjimus“, – rašė Iskra.

REKLAMA
REKLAMA

Tęsiant tą pačią temą, šviesiaplaukė gražuolė pridūrė mėgstanti žiūrėti į neretušuotas paparacų darytas nuotraukas, kuriose įamžintas kiekvienas natūralus jos išvaizdos aspektas, nuo kūno išlinkių iki strijų.

„Suprantu, kad gimiau po laiminga žvaigžde, tačiau, po velnių, man patinka stebėti paparacų darytas nuotraukas, kuriose esu natūrali, su visomis linijomis ir tigro dryžiais“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų