REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kruvinas nusikaltimas Kaune. Čia trumpalaikės nuomos paslaugų viešbutyje pastate aptikti dviejų žmonių kūnai. Pora čia gyveno pusantro mėnesio. Dėl karantino juvelyru dirbęs vyras buvo netekęs darbo. Įtariama, kad pirma jis nužudė savo moterį, vėliau nusižudė pats. 

Kruvinas nusikaltimas Kaune. Čia trumpalaikės nuomos paslaugų viešbutyje pastate aptikti dviejų žmonių kūnai. Pora čia gyveno pusantro mėnesio. Dėl karantino juvelyru dirbęs vyras buvo netekęs darbo. Įtariama, kad pirma jis nužudė savo moterį, vėliau nusižudė pats. 

REKLAMA

Šiurpi poros drama sukrėtė nuošalią Žaliakalnio gatvelės atkarpą Kaune. Sulaukę pranešimo apie šioje Višinskio gatvėje įvykusią dvigubą tragediją, čia sulėkė gausios pareigūnų ir medikų pajėgos. Gyventojai pasakoja, ką matė.

„Vyrą ir moterį rado.“

„Mačiau, kad policija važiavo, nieko negaliu pasakyt.“

„Įvyko nužudymas, buvo daug policijos mašinų ir greitosios.“

Po kelias valandas trukusių namo apžiūrų išnešami poro kūnai. Nebegyvą moterį ir vyrą aptiko namo savininkė, atvykusi pasiimti nuomos pinigų. Sugyventiniai jau pora savaičių buvo jai skolingi. Moteris prie poros buto buvo atvažiavusi ir antradienį, bet rado užremtas kėde duris, pamanė, kad šie gal kur išėję, tad nusprendė nesibrauti, kai kitą dieną atvažiavus vaizdas buvo toks pats, tada žengė vidun.

„Atidarau tas durs ir žiūriu jis guli. Paeinu tris žingsnius už kampo, nes ten studijos tipo butukas, pirmiausia virtuvė, o po to miegamoji zona, žiūriu ta moteris lovoje, taip gražiai užklota“, – sako savininkė Audronė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris ir iškvietė pareigūnus. Šie apžiūrėję konstatavo, kad 40-metė pasmaugta. Moters kūnas gulėjo miegamajame, vyro – virtuvėje.

REKLAMA

„Bute rastas 40 metų moters kūnas su galimo smaugimo žymėmis. Tame pačiame bute rastas ir 43 metų vyro kūnas, pirminiais duomenims, įtariame, kad vyras nužudė savo sugyventinę ir nusižudė pats“, – pasakoja Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Tačiau visos tragedijos versijos dar tiriamos. Kaimynai sako poros nepažinoję. Iš šio namo pastaruoju metu negirdėję jokio triukšmo. Anksčiau čia esą regėję užsukant įvairaus plauko žmonių, vykdavo ir vakarėliai, čia gyvena nemažai kitų šalių piliečių, atvykstančių padirbėti į Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš iš ten daug žmonių matydavau, bet nežinau, kas ten gyvena.“

„Nuomoja tuos pastatus – ir vakarėliams, ir susitikimams ir nelegalams, ir ukrainiečiai gyvena, ir kazachai, ir taip toliau. To ir reikėjo tikėtis, kas čia darosi, ir policija čia važiuoja ne vieną kartą.“

Tiesa, 43-ejų vyras žinomas teisėsaugai, jis dirbo juvelyru, taisė įvairius dirbinius, paskelbus karantiną, darbas sustojo, pajamų nebeturėjo. Ką veikė 40-metė jo sugyventinė, nežinia. Šiame name jie gyveno pusantro mėnesio – nuo vasario 20-osios. 

Po tragedijos buto šeoimininkė pastebėjo, kad iš kambarių dingę ir du televizoriai, matyt, vyras juos pardavė, kad gautų pinigų. Policija pastebi, kad pastaruoju metu, kai šalyje paskelbtas karantinas, itin išaugo buitinių konfliktų skaičius

„Smurto artimoje aplinkoje skaičius auga, lyginant vasario ir kovo mėnesį, jau matome, kad skaičiai yra padidėję“, – teigia O. Vaitkevičienė.

Generalinis komisaras Renatas Požėla prieš kelias dienas minėjo, kad karantino metu nusikaltimų artimoje aplinkoje išaugo 20 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų