REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos televizijos kanalas REN–TV pašalino iš eterio naujienų laidos vedėją Tatjaną Limanovą, jau tapusią žvaigžde po to, kai tiesioginiame televizijos eteryje parodė nepadorų gestą, po kurio ekrane pasirodė JAV prezidentas Barackas Obama, praneša Newsru. Kanalo vadovybei teko pasiaiškinti, kam buvo adresuotas vedėjos gestas, kuris buvo pastebėtas ne tik vietinių žiurovų, bet ir, patekęs į internetą, visame pasaulyje. Gestą užsienyje įvertino kaip bandymą įžeisti JAV prezidentą.

REKLAMA
REKLAMA

Vedėja Limanova, manydama, kad nėra eteryje gestą adresavo filmavimo brigadai. Kanalo atstovai pareiškė, kad gestas neturėjo jokios poktekstės ir nebuvo susijęs su informacija, kurią pranešė Limanova.

REKLAMA

Tai patvirtino ir pati vedėja. Ji teigia, kad įvyko paprasčiausias nesusipratimas: jis buvo įsitikinusi, kad jau yra įjungtas video reportažas, ir jo kadre nebebuvo. Ji patikino, kad tuo labiau nenorėjo įžeisti Baracko Obamos ar Dmitrijaus Medvedevo, kurie pasirodė ekrano po jos pranešimo ir gesto.

Tačiau kanalo vadovybė nebuvo patenkinta Limanovos pasiaiškinimu. Ji įvertino Limanovos poelgį kaip „grubų eterio disciplinos pažeidimą ir neprofesionalumo pavyzdį“. Buvo priimtas sprendimas Limanovą atleisti iš darbo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų