REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teisme kaltu dėl seksualinių nusikaltimų pripažintas garbaus amžiaus senjoras, viename Anglijos mieste puldinėjęs moteris.

Teisme kaltu dėl seksualinių nusikaltimų pripažintas garbaus amžiaus senjoras, viename Anglijos mieste puldinėjęs moteris.

REKLAMA

Neįprasta byla baigiama nagrinėti Exeterio Karūnos teisme, šio miesto gyventojas Richardas Stavesas paskutiniajame posėdyje paskelbta, kad 97 metų vyras yra kaltas, tačiau bausmė jam dar nepaskelbta – prieš apsisprendžiant dėl to norima sulaukti medicinos ekspertų išvadų.

Teisėjas Davidas Evansas mano, kad kalėjimo nuteistajam pavyks išvengti dėl jo amžiaus, papildomas motyvas – koronaviruso grėsmė rizikos grupės asmenims. Todėl Richardui Stavesiuo greičiausiai bus skirta lygtinė laisvės atėmimo bausmė.

Vyras pripažintas kaltu dėl 5 seksualinio užpuolimo atvejų, šie nusikaltimai Exeteryje įvykdyti 2016-2017 metais ties pensininko namais.

REKLAMA
REKLAMA

Pamatęs praeinančią moterį senjoras ją užkalbindavo, guosdavosi dėl vienatvės, kuri jį užklupo po žmonos mirties, o po to nepadoriai liesdavo jas, bandydavo bučiuoti.

REKLAMA

Tarp nukentėjusiųjų yra jaunutė studentė, moteris, kuri užpuolimo metu stūmė vežimėlį su vaiku.

Viena nukentėjusioji kreipėsi į policiją, kitos atsiliepė tada, kai istorija pasiekė viešumą.

Anot jų, toks pensininko elgesys „griauna bet kokias simpatijas jam“.

Pasirodo, policija Richardą Stavesą dėl panašaus elgesio jau buvo įspėjusi anksčiau – kelios savaitės iki pirmos moters užpuolimo prie namų vyras nepadoriai lietė vieną keleivę autobuse.

Senjoras teisme savo kaltę neigė, jis teisinosi tuo, kad seksas jam jau neįdomus dėl prarastų gebėjimų.

Šaltinis: www.anglija/today

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų