REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs „Formulės 1“ lenktynininkas Michaelis Schumacheris (Michaelis Šumacheris) retkarčiais patiria „sąmonės atgavimo ir pabudimo akimirkų“, jo atstovė pranešė penktadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Šis pranešimas tikriausiai rodo pažangą komos ištikto vokiečio lenktynininko būklėje, gyjant po sunkios galvos traumos, patirtos slidinėjant Prancūzijos Alpėse.

REKLAMA

„Michaelis daro pažangą ... Jis patiria sąmonės atgavimo ir pabudimo akimirkų“, – sakoma atstovės Sabine Kehm (Sabinės Kėm) pranešime.

Gydytojai sukėlė M.Schumacheriui komą po gruodžio 29 dieną įvykusio incidento, kai vokietis lenktynininkas rėžėsi galva į uolą, slidinėdamas Prancūzijos kurorte Meribelyje su savo sūnumi ir grupe draugų.

M.Schumacheris tebelaikomas ligoninėje Prancūzijos Alpių mieste Grenoblyje, o žinių apie jo būklę skelbiama mažai. Jo šeima sausio 30 dieną nurodė, kad vaistų, palaikančių komos būklę, dozė pradėta mažinti, ketinant pacientą pažadinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Esame šalia jo per šią ilgą ir sunkią kovą – kartu su Grenoblio ligoninės komanda. Mes tebesame įsitikinę“, kad M.Schumacheris atsigaus, pažymėjo S.Kehm.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų