REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau balandžio 13–14 dienomis Vilniaus „Siemens“ areną sudrebins Pasaulio kiokušin karatė čempionatas.Stipriausių pasaulyje kiokušin karatė meistrų iššūkį priimsiantis Lietuvos kovotojų elitas intensyviai ruošiasi artėjančioms kovoms – garsiausi šalies meistrai kiekvieną dieną savo ištvermę grūdina itin įtemptose ir alinančiose treniruotėse.

REKLAMA
REKLAMA

Į treniruočių salę jau kitą dieną po sudėtingos Achilo sausgyslės operacijos grįžo ir viena ryškiausių Lietuvos kiokušin karatė žvaigždžių Donatas Imbras. Prieš pat čempionatą patirta sunki trauma sužlugdė jo viltis iškovoti pasaulio čempiono titulą, bet kovotojo dvasios nepalaužė.

REKLAMA

„Kiekvienoje kovoje pirmiausia turi peržengti per save, jei neperžengsi – pralaimėsi. Čia tas pats – po operacijos jau kitos dienos vakare ėjau į treniruočių salę, nes žinau, kad atostogos nieko gero neduos. Turiu nugalėti save ir žengti į priekį“, – prisipažįsta Lietuvos kiokušin karatė rinktinės lyderis D. Imbras.

Ryžtą, ištvermę ir valią treniruotėse su sugipsuota koja demonstruojantis D. Imbras tik įrodo, kad kiokušin karatė kovotojų dvasia gali nugalėti net skausmingiausias traumas ir yra stipresnė už bet kokius likimo išbandymus.

REKLAMA
REKLAMA

„Galbūt tapsiu pavyzdžiu kitiems kovotojams, kurie atsidurs analogiškose situacijose kaip aš dabar“, – tikina Lietuvos kiokušin karatė rinktinės lyderis.

D. Imbras prisipažįsta – nors gydytojų verdiktas sportininkui negailestingas ir kovoti pasaulio kiokušin čempionate jis negalės, paties čempionato jis nieku gyvu nepraleis: „Būtinai eisiu – noriu ne tik palaikyti savo kolegas ir draugus bei pasigrožėti kovomis, bet ir pasisemti patirties.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų