REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Adas Juškevičius prieš penktadienio Eurolygos dvikovą su Vitorijos „Caja Laboral“ komanda teigė, jog komanda pasimokė iš savaitgalį VTB VIeningosios lygos rungtynėse padarytų klaidų ir daugiau jų kartoti neketina.

REKLAMA
REKLAMA

„Rungtynėms ruošiamės taip, kaip ir visada. Analizuojame varžovų žaidimą, žiūrime jų derinius. Stengsimės pagal jų žaidimą taikyti gynybą. Kol kas pasirengimo procesas vis dar vyksta“, - teigė gynėjas.

REKLAMA

- Ką galite pasakyti apie būsimus varžovus? Kokia tai komanda?

- Jie žaidžia ispaniško stiliaus krepšinį. Kibiai ginasi ir labai greitai pareina iš gynybos į greitą puolimą. Žaidėjai labai stiprus individualiai, taip pat gerai pasirengę fiziškai.

- Neturite problemų dėl traumų?

- Gal šiek tiek Rimas (Kaukėnas, - red. past.) turėjo problemų. Jam skauda alkūnę, be to, buvo apsinuodijęs. Visi kiti sveiki ir pasiruošę rungtynėms.

REKLAMA
REKLAMA

- Kokį įspūdį palieka komandos naujokas?

- Greitas, staigus, gerai ginasi. Manau, kad jis mums padės. Vaikinas draugiškas, į kolektyvą turėtų įsilieti nesunkiai ir bus naudingas komandai.

- Nebijai, kad sudarys konkurenciją?

- Kadangi jis mano pozicijos žaidėjas, tai neabejotinai sudarys konkurenciją. Bet pasidalinsime tuo laiku.

- Savaitgalio rungtynės VTB Vieningoje lygoje, kurias laimėjote tik po pratęsimo, padarys teigiamą įtaką?

- Po to mačo visi padarėme išvadas, jog taip pradėti rungtynių, taip žaisti ir taip nusiteikti negalima, todėl viskas turėtų būti tik į naudą. Pasimokėme iš klaidų.

Lina Skersytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų