REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien UEFA pranešė kur vyks 2015 metų Čempionų lygos finalas. Jis pirmą kartą istorijoje vyks Berlyno Olimpiniame stadione.

REKLAMA
REKLAMA

Čempionų lygos finalas Vokietijoje jau yra vykęs. Miunchene jis buvo žaidžiamas 1993, 1997 ir 2012 metais, o Gelzenkirchene finalas buvo žaidžiamas 2004 metais. Tačiau 2015 metais finalas pirmą kartą vyks Vokietijos sostinėje.

REKLAMA

„Hertha“ komandos namų stadione 1936 metais vyko vasaros Olimpinės žaidynės, o 2006 metais – Pasaulio futbolo čempionato finalas.

UEFA taip pat pranešė, kad 2015 metų Europos lygos finalas bus organizuojamas Varšuvoje. Lenkijoje dar niekada nebuvo žaidžiamas Europos klubinio futbolo turnyro finalas, todėl tai bus pirmasis kartas.

Varšuva turi tikrai puikų stadioną. Prieš praėjusios vasaros Europos čempionatą buvo atnaujintas nacionalinis Lenkijos stadionas, kuriame vyko Euro 2012 pusfinalis tarp Italijos ir Vokietijos.

REKLAMA
REKLAMA

UEFA generalinis sekretorius Gianni Infantino trumpai sakė: „2015 metų finalai vyks nuostabiuose stadionuose“.

Priminsime, kad 2014 metais Čempionų lygos finalas bus žaidžiamas Lisabonos „Benfica“ klubo stadione – „Estadio da Luz“, o Europos lygos finalas – Turino „Juventus“ klubo stadione.

UEFA be šių naujienų pranešė, kad už rasistinius užgauliojimus žaidėjams nuo kito sezono bus taikomos dešimties rungtynių diskvalifikacijos. UEFA taip pat atskleidė, kad penktadienį svarstys ar Europos lygos laimėtojas turėtų patekti į UEFA Čempionų lygą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų