REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas garsiausių pasaulio futbolininkų portugalas Cristiano Ronaldo dar būdamas 20-ies metų neteko savo tėvo.

Vienas garsiausių pasaulio futbolininkų portugalas Cristiano Ronaldo dar būdamas 20-ies metų neteko savo tėvo.

REKLAMA

52-ejų metų C. Ronaldo tėvas Jose Dinis Aveiro buvo alkoholikas ir 2005 metais mirė nuo kepenų nepakankamumo bei neišvydo didžiosios dalies savo sūnaus sėkmės futbolo aikštėje bei keturių jo vaikų.

C. Ronaldo lankėsi „Good Morning Britain“ laidoje pas Piersą Morganą, su kuriuo turėjo daugiau nei valandos laiko interviu. Visas interviu su futbolininku bus parodytas antradienį vakare, tačiau dabar „Good Morning Britain“ parodė keletą vaizdų iš jų pokalbio.

C. Ronaldo buvo parodytas vaizdo įrašas, kuriame prieš „Euro 2014“ čempionatą Portugalijoje įamžintas jo velionis tėvas, išreiškiantis pasididžiavimą savo sūnaus laimėjimais.

Iki šio pokalbio C. Ronaldo nebuvo matęs šito įrašo, todėl neišlaikė ir pravirko. „Aš niekada nemačiau šio vaizdo įrašo. Tai neįtikėtina“, – su ašaromis akyse sakė C. Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausus, kaip jis jaučiasi išgirdęs tėvą, su pasididžiavimu kalbantį apie savo sūnų, C. Ronaldo pridūrė: „Man tai reiškia labai daug“.

„Maniau, kad interviu bus linksmas, todėl nesitikėjau verkti. Aš niekada nesu matęs ir šių nuotraukų. Nežinau, iš kur tu jas gavai... Privalau parodyti šias nuotraukas savo šeimai“, – taip pat kalbėjo C. Ronaldo.

REKLAMA

„Aš nepažinojau savo tėvo šimtu procentų, nes jis dažnai buvo tiesiog girtas. Aš su juo niekada neturėjau normalaus pokalbio. Tai buvo sunku“.

C. Ronaldo taip pat prakalbo ir apie tai, kad jis buvo apkaltintas išžaginimu. Futbolininkas teigė, kad jautė gėdą prieš savo merginą ir vaikus.

„Tai priverčia jautis labai blogai. Vieną dieną aš buvau namuose su savo mergina ir naujienose pradėjo kalbėti apie mane. Girdžiu, kad vaikai leidžiasi iš antro aukšto ir turiu greitai perjungti kanalą, nes tai labai gėdinga, jaučiausi sugniuždytas“, – sakė C. Ronaldo.

JAV modelis Kathryn Mayorga teigė, kad futbolo žvaigždė ją išprievartavo Las Vegaso kambaryje 2009 metais, tačiau C. Ronaldo griežtai neigė šiuos teiginius. Praėjusį mėnesį Las Vegaso atitinkamos institucijos paskelbė, kad nepakanka įrodymų, jog C. Ronaldo būtų patrauktas baudžiamojon atsakomybėn.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų