• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kad būtų stipresnis organizmas

Imunines organizmo jėgas aktyvina visi prieskoniai, tradiciškai naudojami kulinarijoje: šafranas, imbieras, gvazdikėliai, kmynai, krapai ir kt.

REKLAMA
REKLAMA

Virusinių ligų profilaktikai triskart per dieną vartokite po 20 lašų ežiuolės ekstrakto. Kai siaučia gripas, ežiuolės preparatus ištisai vartokite 3-4 savaites. Kuo dažniau gerkite žaliąją arbatą ir šiuos užpilus:

REKLAMA

1. Džiovintų juodųjų serbentų uogų ir lapų.

2. Džiovintų šaltalankių lapų uogų ir jaunų ūglių.

3. Asiūklių.

4. Dilgėlių.

Labai naudingi imunitetą stiprinantys vaistažolių mišiniai.

1. Sumaišykite po 4 valgomus šaukštus ožerškio šaknų, radiolos, džiovintų erškėtuogių uogų, po 3 šaukštus gudobelės uogų arba žiedų ir jonažolės ir 2 šaukštus dilgėlės. Vartokite po ketvirtį stiklinės 2-3 kartus per dieną tradiciškai paruošto užpilo.

2. Sumaišykite po 3 valgomus šaukštus mandžiūrinės aralijos, gudobelės vaisių, erškėtuogės vaisių ir po 2 valgomus šaukštus medetkos žiedų, lakišiaus, aronijos vaisių ir gysločio lapų. Triskart per dieną išgerkite po ketvirtį stiklinės tradiciškai pasiruošto užpilo (1 valgomas šaukštas mišinio stiklinei verdančio vandens).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų