REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeši buvę Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) generaliniai direktoriai įkūrė visuomeninį klubą, siekdami nacionalinio transliuotojo politinio nešališkumo, žurnalistinės kokybės ir nepriklausomo finansavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Buvusių LRT generalinių direktorių klubo nariai - Domas Šniukas, Skirmantas Valiulis, Laimonas Tapinas, Arvydas Ilginis, Vaidotas Žukas ir Valentinas Milaknis.

REKLAMA

"Nors esame skirtingi žmonės, bet visi rūpinamės visuomeninio kanalo dabartimi, dauguma patyrėme politikų spaudimą ir jų pastangas įvairiomis formomis kištis į nacionalinio transliuotojo veiklą. Esame įvairių sričių - žurnalistikos, kultūros, verslo specialistai, vadybininkai, todėl atidžiai stebėsime LRT veiklą artėjant rinkimams, atvirai skelbsime klubo nuomonę", - sako naujojo klubo iniciatorius, žurnalistas ir dailininkas V. Žukas.

REKLAMA
REKLAMA

Septintasis buvęs LRT vadovas, Seimo narys Vytautas Kvietkauskas taip pat pritaria klubo idėjai, tačiau sako, kad "dabartinis politiko statusas trukdytų klubo veiklai”.

Dabartinis LRT generalinis direktorius Kęstutis Petrauskis tikisi iš savo pirmtakų klubo sulaukti naudingų pasiūlymų visuomeninio transliuotojo veiklos klausimais.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų