• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

12 psl.

( Paruošė A. J.)

Jūros gėrybės - gurmanams

Daugelis turistų, atostogaujančių Bulgarijoje, jūros pakrantėse, mėgsta vietiniuose restoranėliuose užsisakyti patiekalų iš žuvies bei kitų jūros gėrybių. Todėl nemažai tokių užeigų virėjų pasiruošę savo klientus nustebinti neįprastais jūros gėrybių patiekalais.

REKLAMA
REKLAMA

Pavyzdžiui, viename Varnos restorane lankytojams siūlomas egzotiškas desertas - otas su šokoladiniu padažu. Šio restorano virėjas Jonko Djakobas mėgsta nacionalinius patiekalus paruošti pasitelkęs savo fantaziją - gana novatoriškai. Savo firminiu patiekalu jis laiko otą, patiektą su triufelių gabalėliais, citrinų džemu ir daržovių suflė.

Produktų šviežumu lankytojai gali neabejoti - restoranai perka žuvį kiekvieną rytą iš vietinių žvejų. O kai kuriuose restoranuose yra specialūs akvariumai, kuriuose klientas pats gali pasigauti žuvį, iš kurios ir bus pagamintas patiekalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų