REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
81
Ieva Stasiulevičiūtė (tv3.lt fotomontažas)
81

Gerai žinoma TV ir radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė visai neseniai savo gerbėjus nudžiugino netikėta žinia. Ji ir jos mylimasis Justinas Žvigas – susižadėjo.

Žinia apie sužadėtuves pora pasidalijo kelionės po Balį metu.

Kalbos apie jų sužadėtuves pramogų pasaulio užkulisiuose sklandė jau ir anksčiau, tad socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje Justinas, pažymėdamas, kad su Ieva laiką leidžia Balyje, parašė: „Labas rytas, sužadėtine“.

Paprastai atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą nemėgstanti I. Stasiulevičiūtė gerbėjams ir bičiuliams dar anksčiau buvo nusprendusi atskleisti, kaip ji ir mylimasis susipažino.

Pasirodo, kad pažintis gimė populiariame sostinės naktiniame klube „Anna Mesha“.

„Man visada sakė, kad jau vyro klube tai tikrai nesusirasi! Ane? Nuotrauka daryta prieš metus. Dėkinga Annai ne tik už gerus šokius, bet ir už gerą vyrą“, – šalia mielos fotografijos buvo brūkštelėjusi Ieva.

REKLAMA
REKLAMA

Ta proga, kad Ieva ir Justinas susižadėjo, žymi moteris savo socialiniuose tinkluose pasidalijo ir ypatingu kalėdinės eglutės žaisliuku.

„Turime tradiciją: kiekvienas Kalėdas eglutę papildo teminiai porcelianiniai žaisliukai“, - skelbė Ieva, pasidalijusi sužadėtuvių žiedo žaislo vaizdo įrašu.

Įvertinkite – galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų