REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
88
Oksana Pikul, Simas Jasaitis, Arūnė Dabkė (tv3.lt fotomontažas)

Nuo sausio mėnesio viešumoje įsiplieskęs vizažistės, grupės „OMG“ narės Oksanos Pikul ir krepšininko Simo Jasaičio konfliktas nuvilnijo visos šalies mastu.

88

Nuo sausio mėnesio viešumoje įsiplieskęs vizažistės, grupės „OMG“ narės Oksanos Pikul ir krepšininko Simo Jasaičio konfliktas nuvilnijo visos šalies mastu.

REKLAMA

O. Pikul sutiko naujienų ir pramogų portalui tv3.lt duoti išskirtinį interviu, kurio metu papasakojo apie visa tai, kas vyksta jų šeimoje.

Sausio 21-ąją S.Jasaičio ir O.Pikul šeimoje kilo konfliktas. Vyras buvo pristatytas į Vilniaus miesto 1-ąjį komisariatą gavus pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje. Šaltinių teigimu, neblaivus krepšininkas smurtavo prieš savo žmoną Oksaną Pikul-Jasaitienę.

 

Krepšininkui komisariate nustatytas 0,94 promilės girtumas. Vėliau pranešta, kad į komisariatą S.Jasaitis atgabentas dėl to, kad įžeidinėjo savo žmoną O. Pikul ir sukėlė jai fizinį skausmą – „griebė ir pasuko už rankos“.

Vėliau O. Pikul buvo kaltinama susiradusi meilužį, tam kalbų davė komentarai socialinėje erdvėje. S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius tikino, kad krepšininkas sulaukė grasinančio pobūdžio skambučių ir žinučių iš tariamo O. Pikul meilužio. Vos prakalbus apie O. Pikul santykius su kitais vyrais, į viešumą pradėjo lįsti kalbos, kad S. Jasaitis turi meilužę Panevėžyje. Tai – salono „Grožio namai Arūnė“ savininkė Arūnė Dabkė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasikeitė S. Jasaičio elgesys

O. Pikul tikino, kad santuoka byrėti pradėjo dar lapkričio mėnesį. Tam įtakos turėjo pasikeitęs sutuoktinio elgesys.

„Pajutau, kad mūsų su Simu šeima pradėjo byrėti. Vyras atšalo, jausmų nebeliko, dėmesio neberodė. Supratau, kad vis dažniau pasilieka Panevėžyje, pradėjau galvoti, kad gali būti kita moteris. Panevėžys nedidelis, kalbos jame greitai sklinda – atsirado žmonių, kurie tikino, jog matė juos vaikščiojančius kartu, susitikinėjančius, todėl taip ir prasidėjo mūsų konfliktas“, - sakė O. Pikul.

REKLAMA

Vos tik pasklidus kalboms apie tai, jog A. Dabkė yra S. Jasaičio meilužė, ji taip pat nusprendė kreiptis į krepšininko advokatą A. Bandžių. Nors advokatas tikino, kad tai yra visiškas atsitiktinumas, O. Pikul netiki tokiomis kalbomis.

„Galėjo mūsų skandalas labai tyliai vykti, nurimti, niekam nežinant, tačiau jo advokatas pradėjo rėkti ir viską kelti į viešumą, lakstyti po televizijos laidas, susikviesti žurnalistus, kad atvyktų prie prokuratūros. Visa šita situacija man yra juokinga, o dabar, kai sužinojau, kad ir Arūnė kreipėsi į jį dėl to, kad aš jai rašiau žinutes, išvis supratau, kad tai cirkas. Jei ji būtų besikreipusi į kitą advokatą, viskas būtų suprantama ir pateisinama, tačiau dabar, kai kreipėsi pas Simo advokatą, iškart kyla įtarimas. Juokinga“, - pasakojo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Žaidimas su marionetėmis arba melodrama

Grožio specialistė ir grupės atlikėja O. Pikul taip pat neslepia apmaudo – ji tikina, kad visa tai yra advokato reklama.

„Tiek Simas, tiek Arūnė tapo A. Bandžiaus marionetėmis. Tai yra vienas didelis serialas. Man juokinga... Draugės vis pajuokaudamos klausia, kada bus kita mūsų serialo serija, kokia ji bus, tačiau nieko negaliu atsakyti, juk advokatas yra viso to režisierius. Man viskas primeną „Santa Barbara“ arba „Telemundo Presenta“ lygio dramas, tik kurios pavadinimas „Simas Jasaitis ir advokatas Albertas Bandžius nori susidoroti su Oksana Pikul ir jos sūnumi“. Keista, kad tėtis taip elgiasi“, - širdį atvėrė O. Pikul.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris tikina, kad advokato kalbos apie tariamus jos meilužius, keliones su kitais vyrais ir gėlių puokštes yra tik išpūstas burbulas: „Tai yra visiškas melas. Juodas, niekingas melas. Kaip advokatas gali sau leisti skleisti išvien melagingą, faktais nepatvirtintą, surežisuotą informaciją? Man nebekeista, kodėl jis turi tik du klientus – Simą ir Arūnę. Jam viešai apie tai kalbėti ir reikštis yra nauda, neva taps žinomas, tačiau tai tikrai nėra profesionalu“, - piktinosi vizažistė.

„Nesiruošiu verkti į pagalvę“

Praėjusią savaitę Kipre atostogavusi moteris taip pat sulaukė netikėto dėmesio. Pasklido kalbos, kad ji poilsiavo su verslininku Vaidu Akramavičiumi. Ji šių kalbų nepuolė neigti, tačiau tvirtino, kad tai yra jos asmeninis gyvenimas, į kurį kištis nederėtų.

REKLAMA

„Nuo sausio mėnesio aš esu laisva moteris. Nuo sausio mėnesio mes nebeturime jokių santykių su Simu, dėl to tikrai nesiruošiu verkti į pagalvę, kaip gal kitos moterys daro. Niekam neprivalau aiškinti, su kuo einu susitikti, su kuo geriu kavą ar einu į filmą. Tai yra mano asmeninis gyvenimas, tačiau tikrai verkti į pagalvę neketinu“, - rėžė ji.

Nors sutuoktiniai nuo sausio mėnesio nebėra kartu, O. Pikul tikina, kad jos sutuoktinis ir sūnaus Dominyko tėtis apsilanko jų namuose. Vis dėlto paskutinysis vyro apsilankymas žinomą moterį išgąsdino.

„Simas lanko sūnų, tačiau paskutinį kartą, kai lankėsi pas mus, jis buvo girtas – tąkart miegojo ant sofos. Labai gaila, kad jis dar blaškosi, nesuvokia, koks džiaugsmas yra santykis su artimaisiais. Labai linkiu jam to, kad atrastų vidinę ramybę. Ne be reikalo sako, kad sėkmingi ir laimingi vyrai yra tie, kurie ir šeimoje laimingi, pas kuriuos viduje ramybė. To linkiu visiems vyrams“, - teigė žinoma moteris.

REKLAMA

Dėl savo poelgio gailisi

Paviešinus žinutes, kurias A. Dabkei siuntė O. Pikul, nemažai užgauliojančių ir įžeidžiančių žodžių. Nors pati O. Pikul tikino, kad tai buvo surežisuota publikacija, ji tvirtino, kad daugiau taip nebesielgtų.

„Kaip galėjau reaguoti į tai... Tai buvo suplanuotas straipsnis – Simo Jasaičio advokatas kreipėsi į kitą redakciją, prašydamas parengti tokią surežisuotą publikaciją. Pati Arūnė Dabkė dabar tapo jo marionete... Jeigu būtų galima atsukti laiką, tikrai tokių žodžių nerašyčiau. Turiu ukrainietiško kraujo, esu emocionalesnė, dėl to taip ir nutinka. Kartais atrodo, kad jau išmokau su tuo susigyventi, tačiau vis dar kai kur išlenda mano charakteris. Jei manęs paklaustumėte, ar gailiuosi dėl tų žinučių, kurias jai siunčiau, tikrai pasakyčiau, kad gailiuosi. Nereikėjo taip daryti. Reikėjo geriau perskaityti iškelta galva ir nebeatrašyti, tačiau nesusilaikiau. Manau, kad taip ne viena moteris, kuri yra skaudinama vyro, pasielgtų lygiai taip pat. Aišku, kitą kartą geriau būtų suskaičiuoti iki šimto, giliai įkvėpti ir pagalvoti prieš darant“, - savo patarimus dalijo grupės „OMG“ narė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paviešino pusnuogės A. Dabkės nuotrauką

Kaip atsaką į atsiradusią publikaciją, antradienio vakarą O. Pikul savo socialinėse paskyrose pasidalijo nuotrauka, kurioje – susirašinėjimas. Jame A. Dabkė atsiuntusi savo nuotrauką, kurioje moteris – pusnuogė.

„Jos nuotrauką socialiniuose tinkluose paviešinau kaip atsaką į atsiradusią publikaciją, tiesiog nebegalėjau tylėti. Iš kur ši nuotrauka, negaliu pasakyti, tačiau galiu patikinti – netrukus daug dalykų sužinosite. Turiu labai daug pažįstamų, daug nepažįstamų, kurie man siunčia įvairias žinutes, komentarus, nuotraukas. Mane labai daug žmonių palaiko“, - teigė O. Pikul.

Nors žinoma moteris taip pat pasidalijo ir susirašinėjimo su S. Jasaičiu nuotrauka, kurioje jis ragina ją su sūnumi išsikraustyti iš namų, O. Pikul kaipmat ją pašalino. Taip nusprendė elgtis pasitarusi su advokate. Moteris tikino, kad po šios nuotraukos sulaukė ir S. Jasaičio grasinimo.

REKLAMA

Ilgus mėnesius trunkantis skandalas nemenkai išvargino ir pačią atlikėją, tačiau ji tikina, kad yra geros nuotaikos. O. Pikul tvirtina, kad ji dabar yra laiminga ir niekas jos nepalauš.

„Aš labai tikiu, kad visa tai nurims, pasimirš, niekas apie tai nebekalbės. Savo patirtimi ir patarimais tikrai norėsiu dalintis su moterimis, kurios susiduria su panašia situacija. Esu pati laimingiausia, nes visi mano artimieji sveiki – tai yra didžiausias mano džiaugsmas. Turiu nuostabų sūnų, kuris yra mano gyvenimo meilė, turiu dėl ko stengtis ir būti laiminga“, - sakė ji.

Palaikymo nereikia

Nors žinomai moteriai apie save ir savo šeimą teko išvysti ne vieną televizijos laidą, perskaityti kelias dešimtis įvairių straipsnį, ji tikina, kad dabar viso skandalo nebeseka. „Nebeturiu tam laiko ir noro“, - sakė ji. Nors artimieji O. Pikul palaiko, ji tvirtino, kad toks jos gyvenimo įvykis ją tik padarys stipresne.

REKLAMA

„Man net nereikia artimųjų palaikymo – aš esu stipri, manęs tokie dalykai tikrai nepalaužia. Kiek spyrių į nugarą gavau, kiek visko išgyvenau, tai tik padarė mane stipresne. Nesvarbu, ką, kur, kas kalba, aš tikrai nepalūšiu, žinau, kad visa tai išgyvensiu, o vėliau bus tik geriau. Anksčiau ar vėliau visa tai baigsis. Vieni žmonės ateina, kiti išeina iš mūsų gyvenimo, nieko nepakeisi“, - teigė žinoma moteris.

Namuose auga vos 2,5 metų sūnus Dominykas. Į tėtį – S. Jasaitį – vizualiai itin panašus berniukas, pasak O. Pikul, neturi žinoti ir girdėti viso to, kas vyksta aplink jų namus.

„Namai yra vieta, kurioje mes ieškome ramybės, kur susirenka visi po darbų, nori atsipalaiduoti, pailsėti. Čia stengiamės apie tai nekalbėti, nenoriu, kad mano sūnus matytų kažkokius konfliktus tarp manęs ir jo tėčio. Nenoriu, kad Dominykas žinotų, kas vyksta už namų ribų“, - tv3.lt teigė vizažistė O. Pikul.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vieno kalto – nėra

Nors O. Pikul ir S. Jasaičio santuoka baigia subyrėti, moteris tikra – jie kartu tikrai nebebus. Vis dėlto vieno kalto, pasak moters, taip pat nėra.

„Būtų negražu kaltinti tik vieną pusę, abu esame kalti. Aš supratau, kad jis nėra šeimos vyras – jis mūsų namuose norėjo būti krepšinio žvaigžde, dėl to pabėgo pas meilužę. Namuose reikėjo ir grindis plauti, ir vaikui sauskelnes keisti, ir tvarkytis – jis negalėjo būti žvaigžde. Juolab, moteris tikisi, kad vyras padės jai bendroje buityje, kad jai netektų visko vienai daryti. Moteris gal irgi nori sulaukti pusryčių į lovą, kiaušinienės, tačiau pas mus to nebuvo. Dėl to išsiskyrė interesai – jis nepateisino to, kokį vyrą šalia savęs norėjau matyti aš. Pas meilužę daug geriau, nereikia daryti visų darbų, ji padaro jį žvaigžde. Ko jam ir reikia“, - teigė O. Pikul.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų