REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Tereza Kačerová prabilo apie santykius su Avicii (nuotr. Instagram)

Balandžio pabaigoje mirė anapilin išėjo vienas populiariausių pasaulio didžėjų – Avicii. Iškart po to žiniasklaidoje pasirodė pirmosios žinios apie slaptą jo merginą.

30

Balandžio pabaigoje mirė anapilin išėjo vienas populiariausių pasaulio didžėjų – Avicii. Iškart po to žiniasklaidoje pasirodė pirmosios žinios apie slaptą jo merginą.

REKLAMA

Moteris tąkart paviešino dar niekur nematytas jųdviejų nuotraukas ir taip sukėlė tikrą sensaciją. Vis dėlto kai kurie žmonės įsitikinę, kad būtent ji kalta dėl didžėjaus mirties.

Žavi iš Čekijos kilusi manekenė Tereza Kačerová dar anksčiau užsienio žiniasklaidai teigė, kad jiedu ne tik turėjo slaptus santykius, bet kartu planavo ir šeimą.

Vis dėlto gerbėjai šia moterimi sužavėti nebuvo, ir vietoje to, kad siųstų jai paguodos kupinus žodžius, jie ėmė ją kaltinti dėl jo savižudybės.

Modelis paviešino žiaurias internautų žinutes, kurių sulaukė iškart po mylimo Avicii mirties. Didžėjaus gerbėjai rašo, kad būtent ji privedė jį prie minčių apie mirtį, nes liepdavo jį pasirodyti įvairiuose šou, kurių jis negalėjo pakęsti.

REKLAMA
REKLAMA

Tereza „Instagram“ asmeninėje paskyroje parašė ilgą žinutę, kurią vėliau ištrynė. „Mieli žiaurūs žmonės, visai neseniai mirė mano artimas žmogus. Liko dar tiek žodžių, kuriuos norėčiau jam pasakyti, bet, deja, niekuomet nebegalėsiu su juo pasikalbėti. Todėl parašiau jam laišką, kurį paviešinau tada, kai žiniasklaidoje pasirodė žinios apie jo mirtį. Tie, kurie drįso rašyti net mano vaiko tėvui, geriausiems draugams ir buvusiems kolegoms…prašau, kreipkitės pagalbos“, – apie kritikuojančius prabilo ji.

REKLAMA

Manekenė dar pabrėžė, kad šitaip žiauriai kalbėti galėtų tik tie, kurie niekuomet nėra patyrę kažko panašaus – kitaip jie negalėtų būti tokie žiaurūs.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar balandžio pabaigoje buvusi Avicii mylimoji paviešino iš nuotraukų sudarytą juostą, kurioje užfiksuotos gražiausios jos ir Avicii romano akimirkos. Nuotraukose matomas ir be galo mielas didžėjaus elgesys su manekenės sūnumi, vardu Luka.

Taip pat savo asmeninėje paskyroje ji pasidalijo ir laišku, parašytu Avicii, kurio tikrasis vardas – Tim Bergling. Savo laiške ji paaiškino, kodėl jiedu savo romaną laikė paslaptyje nuo viso pasaulio. Jie buvo nusprendę visa tai paviešinti tik tada, kai pradės šeimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mielas Timai, visuomet norėjau mūsų santykiams privatumo, nes siekiau, kad jie būtų tik mūsų. Nenorėjau visos tos beprotybės. Todėl jei būčiau sutikusi tai paviešinti, tai tik todėl, kad jau laukčiausi tavo kūdikio“, – laiške rašė ji.

Tereza atskleidė ir savo jausmus po žinių, kad Avicii – miręs. Ji neslėpė, jog ne vieną dieną tikėjosi, kad prabus, ir kažkas jai pasakys, kad tai – tik šlykštus pokštas ar baisi klaida.

Nors laikui bėgant, ji ėmė šiuo faktu susitaikyti, vis tiek reikalavo įrodymų, kad tokios baisios žinios yra ne melas. Labiausiai ją sužlugdė faktas, kad „Vikipedijoje“ buvo pakeistas jo puslapis – įrašyta mirties data.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš verkiau… dieną, kai tu mirei, aš nuėjau į tavo namus, kad galėčiau jausti tave aplink save“, – savo mintis laiške dėsto ji.

Manekenė pridėjo ir tai, kad didžėjus jai padovanojo specialią deimantinę apyrankę kaip ženklą, kad jų santykiai – rimti.

Nepaisant to, kad Tereza Kačerová gimė Čekijoje, ji užaugo JAV. Per visą savo karjerą ji pasirodė ir tokių žinomų grupių, kaip, pavyzdžiui, „Maroon 5’s“ vaizdo klipuose. Taip pat ji nemažai vaidino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų