REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
65
Gerda ir Andrius Žemaičiai antrąjį „taip“ taria Marijampolėje (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Saulėtą ir šiltą šeštadienį aukso žiedus antrąjį kartą sumainė „TV Pagalbos“ prodiuseris Andrius Žemaitis ir žurnalistė Gerda Žemaitė. Pirmąjį „taip“ vienas kitam pora ištarė balandžio 19-ąją egzotiškame krašte – Tailande. Šiandien sutuoktiniai iškėlė vestuves Gerdos gimtinėje – Marijampolėje.

65

Saulėtą ir šiltą šeštadienį aukso žiedus antrąjį kartą sumainė „TV Pagalbos“ prodiuseris Andrius Žemaitis ir žurnalistė Gerda Žemaitė. Pirmąjį „taip“ vienas kitam pora ištarė balandžio 19-ąją egzotiškame krašte – Tailande. Šiandien sutuoktiniai iškėlė vestuves Gerdos gimtinėje – Marijampolėje.

REKLAMA

Pasveikinti ir palinkėti laimės jaunavedžiams atvyko dešimtys nuotaikingai nusiteikusių ir išsipuošusių svečių, kurie atkeliavo iš visų Lietuvos kampelių. Vestuvėse dalyvavo Gerdos ir Andriaus šeima bei patys artimiausi bičiuliai.

Tuoktuvių ceremonija įvyko Marijampolės kultūros centre, po kurios antrąjį kartą žiedus sumainę įsimylėjėliai ir svečiai patraukė švęsti į restoraną.

Ypatinga vestuvių data

Prieš ceremoniją nuotaka tv3.lt prisipažino, kad visą dieną gyvena maloniu jauduliu, tačiau išskirtinių tradicijų pora nesilaikė: „Ryte pabudome kartu, suknelę jis jau matė. Šįkart tradicijų nesilaikome. Kai buvome Tailande mano suknelės jis tada nematė iki paskutinės akimirkos. Šiandien mano suknelė ne balta, o kreminė. Mes apskritai šios dienos nesureikšminame, tiesiog norime atšvęsti ją su artimiausiais žmonėmis. Aš ir Andrius – jau susituokę, netgi žiedų vienas kitam šiandien nemausim iš naujo, kadangi jos jau užmovėme vienas kitam“, - pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ne vienas vestuvių svečias pastebėjo, kad ši diena – tiesiog sutverta vestuvėms, tačiau tikroji poros tuoktuvių diena – balandžio 19-oji – turi ypatingą reikšmę.

REKLAMA

„Mes susituokėme balandžio 19-ąją ir tai bus mūsų vestuvių diena. Šią datą rinkomės, nes ji turi ypatingą reikšmę mūsų šeimoje. Tai mano tėvų vestuvių data. Labai gaila, kad mano Amžinąjį atilsį tėtis šiemet jau nebesulaukė savo 37 vestuvių metinių. Mano tėvų santuoka buvo pavyzdinė, todėl tikiuosi, kad ir mums su Andriumi ši data bus laiminga“, - tikisi Gerda.

Poros laukia permainos

Savo vestuvių dieną G. Žemaitė prisipažino, kad jos ir Andriaus laukia visiškai naujas gyvenimo etapas. Pora ne tik iškėlė dvejas vestuves, tačiau ir nusprendė kraustytis gyventi į kitą miestą.

REKLAMA
REKLAMA

„Vasarą planuojame keltis gyventi į Kauną, o dar tos dvi mūsų vestuvės... Visa tai reikalavo nemažai finansų, todėl dabar mūsų galvose tik darbas ir kraustymasis. Prasidės žemiški dalykai. Dabar švęsime gyvenimą. Mano gyvenime visada taip – viskas vienu metu“, - malonų chaosą apibūdino nuotaka.

Paklausta, kas lėmė tokį apsisprendimą, Gerda neslepia, kad labiausiai ją erzino didelis atstumas tarp Marijampolės ir Vilniaus,

„Kraustytis sugalvojome ekspromtu. Važinėjant labai gaištasi laikas, o Kaunas yra Lietuvos širdis, todėl nuo jo lengviau pasiekti visus norimus kelionės tikslus. Vos tik užsiminiau Andriui apie šią idėją, jis iškart užsivedė: pradėjo domėtis, žiūrėti, planuoti. Tai naujas etapas mums visomis prasmėmis“, - pripažino ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaunavedžių išvaizda rūpinosi būrys profesionalų

Žinoma moteris prieš pat vestuvių ceremoniją juokavo, kad šiandien jai ir Andriui teliko tik sudalyvauti, mat viskuo pasirūpino jų bičiuliai ir šeima.

„Visi tiek daug ruošiasi dėl mūsų, regis, mums teliko tik sudalyvauti. Iš to viso judesio galima spręsti, kad visi labai laukė šio mūsų žingsnio. Smagu, kad turime tiek daug gerų draugų, kuriems rūpime“, - nuoširdžiai džiaugėsi G. Žemaitė.

Ypatingą dieną poros išvaizda rūpinosi gausi profesionalų komanda. Nuotaka šventei pasirinko dizainerės Aurelijos Jurkšaitytės kurtą suknelę bei papuošalų iš natūralių akmenų kūrėjos Jūratės Kalvaitienės apyrankę, auskarus ir kaklo vėrinį. Aksesuarai buvo pagaminti būtent Gerdai iš Keshi perlų ir kristalų.

REKLAMA

Nuotakos puokštės autorė – Inga Norkeliūnienė. Vienam pagrindinės šventės aksesuarui panaudotos zundos, bijūninės rožės, kalijos.

Nuotakos makiažu rūpinosi Gerdos sesuo Kristina Bielskienė, kuri grožio sferoje sukasi jau ne vienerius metus.

„Aš visada atsiduodu į jos rankas, kaip ji nori – taip ir daro. Dar niekada nenusivyliau jos darbu, labai pasitikiu ja. Ji žino, koks makiažas man geriausiai tinka“, - į sesers rankas atsidavusi kalbėjo nuotaka.

Priešingybės traukia

Ne paslaptis, kad žurnaliste dirbanti Gerda apsupta žmonių dėmesio jaučiasi puikiai, tačiau Andriui šis visas šurmulys, pasak jos, yra tikra kankynė.

REKLAMA

„Mes kaip žmonės su Andriumi esame skirtingi, todėl tikiu, kad skirtumai traukia. Jis labai realistas, į gyvenimą žiūri realiai, o aš daugiau esu svajoklė. Andriui visą šį šurmulį išgyventi daug sunkiau nei man. Jam apskritai nepatinka dėmesys. Jam idealiausias variantas buvo išvis „susirašyti“ slaptai ir atšvęsti tik su artimaisiais. Jis yra iš tų žmonių, kurie vengia viešumo. Apsilankome didesniuose renginiuose kartu, tačiau net ir tada jis tik žiūri kaip greičiau pabėgti nuo to raudonojo kilimo su fotografais“, - juokėsi nuotaka.

Pirmasis „taip“ – Tailande

Balandį Andrius ir Gerda Žemaičiai susituokė Tailande. Tai buvo romantiška priesaika vienas kitam, mat į egzotišką kelionę pora leidosi tik dviese.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot tv3.lt šaltinių, svarbią šventę pora ketino įprasminti Karibuose, tačiau gerai apsvarstę nutarė pasirinkti vietą, kurioje nė vienas iš jų dar nėra lankęsis.

Po vedybų Gerda atsisveikino su Stiklickienės ir pasirinko pasipuošti Žemaitės pavarde.

„Draugės mane nuo tos akimirkos kitaip nei Žemaite nevadino! O kad visada prisiminčiau šį įvykį įteikė vieno lito kupiūrą, ant kurio pavaizduota žinoma lietuvių literatūros klasikė Žemaitė“, - vos mergvakarį atšventusi pasakojo Gerda.

tv3.lt primena, kad pora susižadėjo 2016-ųjų balandį. Sutuoktiniai neslepia, kad po vestuvių laukia kitas žingsnis – šeimos pagausėjimas, tačiau skubėti nežada.

Tiek jai, tiek Andriui ši santuoka yra antroji. Iš pirmų santykių Gerda augina sūnų, Andrius – tris sūnus ir dukrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų