REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Naujųjų metų išvakarėse koncertą surengusi Monika Linkytė Nuotr. aut. Mantas Repečka

Naujųjų metų išvakarėse dainininkė Monika Linkytė kvietė į jaukų ir tūkstantį istorijų saugantį Valstybinį Vilniaus mažąjį teatrą, kuriame, paskutinį kartą šiemet, susitiko su savo gerbėjais.

33

Naujųjų metų išvakarėse dainininkė Monika Linkytė kvietė į jaukų ir tūkstantį istorijų saugantį Valstybinį Vilniaus mažąjį teatrą, kuriame, paskutinį kartą šiemet, susitiko su savo gerbėjais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nenoriu užsisėdėti komforto zonoje, o praėję metai man to daryti tikrai neleido”, - prieš koncertą 2016-uosius įvertino atlikėja. „Taip, jie buvo ganėtinai sunkūs, tačiau vertinu juos kaip gerus metus. Būtent nelengvos situacijos ar įvykiai mus moko, todėl priimu visą tai, kaip galimybę tobulėti”, - sakė ji.

REKLAMA

Vakarą pradėjusi giesme „For Your Glory”, atlikėja, pritariant klavišams bei bosinei gitarai, sudainavo vos šiemet išleistas „Prisimink mane” ir Monikos Linkytės „metų daina” tituluojamą „Padovanojau” bei žinomiausius debiutinio albumo „Walk With Me” kūrinius.

Koncerto metu dainininkė savo gerbėjams linkėjo drąsos keistis savyje, nes tik tada keičiasi ir juos supanti aplinka. „Nebijokit pripažinti, jog visos mažos ir didelės problemos, priklauso tik nuo jūsų, o pripažinę tai, priimkite sprendimus, kurie atvers duris pokyčiams”, - kalbėjo Monika Linkytė.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat, dainininkė priminė visiems, jog pokyčiai prasideda nuo pačių mažiausių detalių. „Nesidairykite į kitus, o kasryt atsikėlę pažadėkite sau būti geresniais, nei buvote vakar. Tam užtenka labai nedaug - minties ar plačios šypsenos nepažįstamam praeiviui”, - linkėjo atlikėja.

Likus dviems savaitėms iki renginio išparduotu paskelbtas koncertas, Monikos Linkytės teigimu, pažymėjo ne tik įsimintinų praėjusių metų pabaigą, bet ir atėjusias trumpas muzikines atostogas. Tai buvo paskutinis viešas dainininkės koncertas iki 2017-ųjų metų pavasario.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Koncertą organizavusios ir Monikos Linkytės vadyba užsiimančios agentūros „Damn Good” atstovės prasitarė, jog laukia tikrai darbingi metai - tęsiamas atlikėjos projektas su styginių kvintetu, vaizdo klipo filmavimas bei naujo muzikinio albumo ir jo singlų leidyba.

„Dabar išlydime Moniką kurti, tęsti šiemet pradėtas studijas, o viso to rezultatą, albumo pavidalu, kartu pristatysime kitų metų rudenį. Ir, kas žino, gal tada jau kviesime visus į areną,” - linksmai ateities planais dalinosi „Damn Good”.

„Ateinančiais metais pažadu, kad tikrai nepamiršiu savo klausytojų, koncertų gal ir bus mažiau, tačiau kiekvienam iš jų ruošiu staigmenų, naujų dainų ir projektų. Tikiu, kad 2017-ieji bus magiški!"- artėjant vidurnakčiui kitų metų planais dalinosi Monika Linkytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų