REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Genutei vėl rūpės šeima bei sūnaus Germano likimas. Nesvarbu, kad mano kuriamas personažas turi dar du vaikus, didžiausią meilę atiduos nusikaltėliui sūnui Germanui, jausdama kaltę širdyje už tai, kad jis augo su patėviu. Juk patėvis privertė pasirinkti tokį gyvenimą: įdavė jam į rankas šautuvą, privertė nuo tilto nustumti žmoną Editą,“ – pasakoja serialo „Pavogta laimė 2“ aktorė Virginija Kochanskytė.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė prisimena, kai su savo kolegomis filmavimo aikštelėje kalbėjo apie  motinų meilę nusikaltėliams vaikams. Jie ilgai diskutavo ir ieškojo atsakymo. „Priėjom prie išvados, vaikai būna geriausi ir mylimiausi tie, kuriems labiausiai nesiseka. Juk kitiems Genutės vaikams Brigitai ir Robertui savotiškai sekasi. Brigita – karinga moteris, kuri ieško sau mylimo žmogaus, tai motina mano,  jog ji susitvarkys pati. Kaip ir jaunesnysis sūnus Robertas, kuris gyvena šeimyninį gyvenimą. O Germanas sėdi kalėjime, visi yra prieš jį, jam reikia mylinčios motinos palaikymo,“ – kalba aktorė.

REKLAMA

Populiari aktorė prisipažįsta, kad, įpusėjus serialui, atsiras meilės istorija, kuri atskirs ją nuo šeimos. „Meilės istorija – svarbu, kaip be jos seriale? Genutės pirmoji gyvenimo meilė buvo  Leo (aktorius Saulius Siparis), tačiau praėjusiame sezone nauji jausmai tarp jų neišsižiebė. O čia atsiranda vienišas žmogus. Puiku, kad mano herojės gyvenime atsiras vyras, ji galės gyventi savo gyvenimą, o ne tik dėl vaikų. Manau, žiūrinčiam žiūrovui serialą, dviejų vyresnių žmonių meilė suteiks prasmės ir pasidžiaugs su herojais, kad jiems pasisekė“, – sako aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė, paklausta, kas bus naujasis jos partneris, ji šypsodamasi atsakė: „Kol kas nenoriu atskleisti, ar tas partneris yra iš dabartinių serialo veikėjų, ar bus naujas žmogus. Tegul lieka intriga.“

Virginija prisimena praėjusiame serialo sezone su savo kolegomis kalbėjusi, kaip turėtų baigtis serialas. „Per vieną filmavimą ligoninėje visi sėdėjome ir sakėm, kad serialas turėtų baigtis indiškomis vestuvėmis. Visus suporavome, net močiutei Adolfinai suradome vyrą“, – juokdamasi kalba žinoma aktorė.

Aktorė su savo kameriniais projektais važinėja po visą Lietuvą. Provincijoje žmonės ją atpažįsta kaip Genutę. „Keista, bet žmonės serialo aktorius vadina jų personažų vardais. Jie prašo manęs papasakoti, kas Genutės ir kitų herojų lauks ateityje. Klausinėja, kokios yra tautybės aktorius Rolandas Dovydaitis, kur jį ir Valdą Bičkutę, Aušrą Štukytę be serialo dar gali pamatyti. Žmonės apgailestauja, kad į jų miestelius neatvažiuoja teatrai, kuriose vaidina serialo aktoriai. Vienintelė proga pamatyti garsius Lietuvos teatro aktorius jiems yra tik lietuviški serialai“, – kalba aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų