REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gintarė su mama ragana kuria stebuklingus kremus

Antradienį 20.30 LNK  laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – pastaruoju metu itin retai interviu dalijančios dainininkės Gintarės Karaliūnaitės ; naujienos.  

REKLAMA
REKLAMA

Scenos žvaigždė prisipažins: visai neseniai jos gyvenimą aukštyn kojom apvertė ragana vadinama mama. Garsi žolininkė Adelė Karaliūnaitė, savo dukrai atskleidė paslaptį, kaip sukurti amžinos jaunystės ir grožio eliksyrą. Sutelkusios savo patirtį ir žinias Gintarė Karaliūnaitė su savo mama sukūrė net keturis ypatingų galių turinčius užkalbėtus  kremus. Moterys įsitikinusios, jog jų atradimas  pakeis daugybės žmonių gyvenimus.  

REKLAMA

Dar labiau intriguoja ir dviejų laidos herojų asmeninė patirtis. Santykiai su vyrais, meilės istorijos, skaudžiausi išgyvenimai – Gintarės ir jos mamos gyvenimas stebėtinai panašus. Ar tiesa, kad Gintarė Karaliūnaitė vaikystėje sirgo sunkia kraujo liga ir kas ją išgelbėjo? Kur ir su kuo Gintarė gyvena dabar? Ar tiesa, kad scenos žvaigždė tapo namų šeimininke? Ir ko verti gandai, kad savo išgyvenimus Gintarė Karaliūnaitė suklos į meilės romaną?  

Burtais ir magija kvepianti Gintarės Karaliūnaitės bei jos mamos Adelės išpažintis – tik laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ antradienį 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų