REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Jennifer Aniston (nuotr. SCANPIX)

51-erių akotrė Jennifer Aniston savo asmeninį gyvenimą slėpė už 9 užraktų. Ji vengdavo viešai kalbėti apie jausmus ar lytinį gyvenimą, tačiau visai neseniai ji atskleidė daug pikantiškų detalių iš savo asmeninio gyvenimo.

8

51-erių akotrė Jennifer Aniston savo asmeninį gyvenimą slėpė už 9 užraktų. Ji vengdavo viešai kalbėti apie jausmus ar lytinį gyvenimą, tačiau visai neseniai ji atskleidė daug pikantiškų detalių iš savo asmeninio gyvenimo.

REKLAMA

Apie tai pranešė dailystar.co.uk.

Daugelis J. Aniston gerbėjų žino, jog ji ilgą laiką puoselėjo šiltus jausmus buvusiam vyrui Bradui Pittui. Įdomu tai, jog moteris 9 mėnesius su juo nesimylėjo, o tam yra svarbi priežastis.

 „Tai buvo protingiausias dalykas, kurį Jennifer galėjo padaryti. Įsivaizduokit, liepė Bradui Pittui laukti sekso. Ji manė, kas seksas sužlugdys jų santykius“, –  tvirtino draugas.

Pati J. Aniston daug apie lytinį gyvenimą nekalbėdavo, tačiau  „Ellen DeGeneres“ šou metu ji atskleidė keletą įdomių faktų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, moteris turėjo lytinių santykių daugybę vyrų. Ji net yra permiegojusi su lėktuvo pilotu, kabinoje. Aktorė patvirtino, kad  turėjo lytinių santykių su daugybe kelionių sektoriaus žmonių.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad 

apie Brado ir Jennifer santykius neseniai buvo prabilęs ir kitas šaltinis, kuris tikino, kad jiedu vienas kitam tikrai puoselėje šiltus jausmus.

Negana to, prieš minėtą susitikimą renginyje, jie jau buvo keliuose pasimatymuose. Vienas iš jų įvyko net per pačias Kalėdas!

„Manau, kad Jennifer iš tiesų niekuomet nenustojo mylėti Brado, nepaisant to, kad jis sudaužė jos širdį, kai paliko ją dėl Angelinos Jolie. Tai užtruko nemažai laiko, bet dabar ji jam viską atleido, o atleidimas buvo didelė dalis to, kad ji ir vėl galėtų imti normaliai guventi“, – sakė artima J. Aniston draugė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pridėjo, kad apie buvusią žmoną nuolat dabar svajoja ir B. Pittas. „Viskas, apie ką jis kalba, yra Jen. Jie ir vėl atgaivino romantiką, todėl per pastaruosius metus būtent dabar jie yra patys laimingiausi“, – sakė šaltinis.

Primename, kad praėjusią savaitę susitikę apdovanojimuose, aktoriai vienas kitą pamatę neslėpė džiaugsmo – Jennifer veidą puošė šypsena, o Bradas, atrodo, niekaip negalėjo paleisti aktorės rankos. 

Tiesa, pati J. Aniston į klausimą, ar tarp jos ir Brado yra kai kas rimčiau, nei tik draugystė, atsakė besijuokdama: „Tai tikrai yra beprotiška. Tačiau apie ką daugiau žmonėms kalbėti?“

B. Pittas taip pat anksčiau yra viešai pakomentavęs tokias kalbas, „Auksinių gaublių“ teikimo metu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Susitiksiu su Jen, ji – labai gera draugė. Tai – antras svarbiausias metų susitikimas, ar ne? Puikiai viską suprantu“, – sakė jis.

Ir nors panašu, kad pora puikiai sutaria, o J. Aniston Bradui atleido jo praeities klaidas, kai dar būdamas santuokoje su ja, pamilo dabar jau buvusią savo žmoną, Angeliną Jolie, artimas jų šaltinis tikina, kad juos ir toliau sieja tik draugiškas ryšys.

„Bradas ir Jennifer turi nuostabų ryšį, kurį kartais būtų galima supainioti su flirtu. Jie puikiai supranta vienas kito humorą ir turi nuostabią energetiką, kai yra kartu, tačiau abu tikina, kad visa tai yra tik platoniškas ryšys ir nieko daugiau“, – pokalbį baigė šaltinis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų