Šventinėje „La Maistas“ laidoje šeimininkauja trys vyrai – nuolatiniai laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys. Vyrų kredo – greitai paruošiami patiekalai iš to, kas yra šaldytuve.

Vyliaus šašlykas (nuotr. Organizatorių)

Vyliaus šašlykas (nuotr. Organizatorių)

Istorinės virtuvės žinovas profesionalus šefas Tomas Rimydis laidoje gamins patiekalus, kuriems puikiai tiks nesuvalgyti likučiai.

(8 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Šventiniam savaitgaliui – pozityvumo užtaisas

Kitas nuolatinis „La maistas“ laidos šefas, grilio entuziastas ir žinovas Vyliaus Blauzdavičius kvies išeiti į savo kiemelius ir išsikepti šašlyką. Vyliaus mėgstamiausias mėsos marinatas – svogūnai. Jis supjausto svogūnus ir gerai juos suminko, kad išsiskirtų sultys, sudeda pjaustytą gabaliukais mėsą ir dar paminko. Tokiame marinate galima mėsą palikti per naktį. Daugiau šefas nededa jokių prieskonių.

„Jei norėsis, apibarstyti druska ar pipirais galima bus iškepus mėsą. Jei kepsite šašlykus suvėrę ant medinių pagaliuką, tai prieš tai pagaliukus pamirkykite vandenyje bent 15 minučių, kad jie nesudegtų“, patarimais dalinosi Vylius.

Laidos vedėjas Mindaugas Rainys nustebino virtuvės šefus paruošęs puikų desertą.

Rubrikoje „La Maistas #ISNAMU“ laidos šefai pademonstruos, kur panaudoti likusius nuo švenčių nesuvalgytus margučius.

Kuo dar nustebins virtuvės šefai – pamatysite laidoje.

„La Maistas“ laida – sekmadienį 9 val. per TV3, o dar daugiau patarimų ir receptų – www.lamaistas.lt.

Mano marinatas geresnis
2020-04-13 16:16:03
Del tokio "marinato"reikia straipsnius rasyt?Neturit ka veikt?Jau isivaizduoju kokio preskumo saslykai gaunasi..O tarkuot nebandet?-daugiau sulciu svigunu butu,lopai.
Atsakyti
(8 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Šventiniam savaitgaliui – pozityvumo užtaisas
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Mano marinatas geresnis 2020-04-13 16:16:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Del tokio "marinato"reikia straipsnius rasyt?Neturit ka veikt?Jau isivaizduoju kokio preskumo saslykai gaunasi..O tarkuot nebandet?-daugiau sulciu svigunu butu,lopai.   ATSAKYTI
Saulius 2020-04-14 06:57:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Pats tu gozelis jeigu nezinai.    ATSAKYTI

Top Video

TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Advokatas prabilo apie liudijimus, ką Pinikas darė prie žuvusios Didžiūnaitytės kūno
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Nušauto policininko šeimą pasiekė piniginė parama: iš viso – kiek daugiau nei 33 tūkst.
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Dėl vietoj dušinių Palangoje išdygusio namo surengta akcija: žmonės atėjo pasiruošę išsimaudyti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Kaimynai sukrėsti dėl pro langą iškritusio ir žuvusio penkiamečio: tėvai vaikais labai rūpinosi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Su oro balionais į audrą patekę dalyviai papasakojo, ką patyrė skubiai leisdamiesi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Punios šilas ir vėl specialistų akiratyje: šile įsisiautėjo kenkėjai
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Vos tik paskelbus sprendimą apie atidaromą sieną, lietuviai patraukė į Lenkiją
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Lietuva dėl Astravo sulaukė paramos iš Lenkijos: žada taip pat nepriimti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Per Kuršių marias kelte plaukę keleiviai sulaukė netikėtos staigmenos
REKLAMA
Naminis vaisių limonadas (nuotr. Organizatorių)
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ...
Lašiša (nuotr. Organizatorių)
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ...
Kebabas (nuotr. Organizatorių)
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ...
Paelija (nuotr. Organizatorių)
Per trumpiausią metų naktį tradiciškai kūrenant laužą, galima ne tik prie jo smagiai pavakaroti, bet ir šį tą skanaus pasigaminti. TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų