REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Silkių užkandėlė (nuotr. Organizatorių)

Artėja spalvingiausios metų šventės Šv. Velykos, taigi TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Ieva Pikžirnytė ne tik gamino įvairiausius patiekalus šventiniam stalui, bet ir pademonstravo, kaip marginti kiaušinius natūraliais dažais.

9

Artėja spalvingiausios metų šventės Šv. Velykos, taigi TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Ieva Pikžirnytė ne tik gamino įvairiausius patiekalus šventiniam stalui, bet ir pademonstravo, kaip marginti kiaušinius natūraliais dažais.

REKLAMA

Laidos viešnia gastro gidė, kavos ir maisto ekspertė Ieva apie maistą ir prieskonius Ieva žino tikrai labai daug.

„Ciberžolę sumaišius su juodaisiais pipirais jos pasisavinimas žymiai pagerėja. Tokiu mišiniu galima gardinti ir saldžiuosius patiekalus“, – patarė laidos viešnia. Būtent su šiuo prieskoniu ji ir siūlo dažyti kiaušinius.

Natūraliai dažyti geltoni kiaušiniai

Ryškiaspalviai, pavasariškai atrodantys geltoni kiaušiniai, kurie nudažyti natūraliai. Nesudėtinga, nereikalauja įmantrių ingredientų, o atrodo pasakiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip dažyti margučius pagal Ievą, žiūrėkite vaizdo įraše

Keptų bulvių ir silkių užkandėlė

 

Vylius Blauzdavičius rekomenduoja išbandyti šį užkandį. Gardi ir labai greita idėja pietums ar užkandžiui – keptų bulvių ir silkės užkandėlė.

REKLAMA

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše

Pieno kremas su džiovintomis uogomis

Laidos šefas Tomas Rimydis parodė, kaip pasigaminti puikaus skonio, nesudėtingai paruošiamą desertą. Gaivus, greitai ir nesudėtingai paruošiamas pieno kremas su džiovintomis uogomis, kurios suteikia puikią rūgštelę. 

Receptą, ką pagamino Tomas,  žiūrėkite vaizdo įraše

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų