REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Mindaugas Mickevičius-Mino (nuotr. asm. archyvo)

Balandžio 1-ąją gimęs dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino neslepia, kad šiais metais gimtadienis dėl šalyje įvesto karantino bus kiek kitoks. Nepaisant to, jis į viską stengiasi žvelgti pozityviai, todėl drąsiai galvoja apie ateities planus.

11

Balandžio 1-ąją gimęs dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino neslepia, kad šiais metais gimtadienis dėl šalyje įvesto karantino bus kiek kitoks. Nepaisant to, jis į viską stengiasi žvelgti pozityviai, todėl drąsiai galvoja apie ateities planus.

REKLAMA

Tiesa, tik nedaugelis žino ir linksmą istoriją, susijusią su ta diena, kai atlikėjas gimė – ne veltui tai įvyko per vadinamąją Melagių ir pokštų dieną.

Per šį gimtadienį kai ko ilgėsis

Paklaustas, kokiomis nuotaikomis pasitinka šį gimtadienį, žinomas vyras neslėpė, jog jos iš tiesų įvairios, mat pasaulis, atrodo, tiesiog sustojo. 

„Man buvo didžiulis džiaugsmas, įprotis ir gyvenimo būdas iki savaitgalio daryti parengiamuosius darbus, dėstyti italų kalbą, vykti dėl aptarimo privačių renginių, scenarijų, o savaitgaliais – būti ant scenos, jausti tą gyvumą žmonių, veiklos, savęs pačio. Dabar jaučiuosi tarsi sustingdytas dabarty“, – mintimis dalijosi jis.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors didelių švenčių gimtadienio proga Mino nekeldavo niekuomet, šiais metais kai ko ilgėsis ypatingai: „Stipriai nesureikšminu ir didelių orgijų nerengiu niekad, tačiau visada darau tam tikrą gimtadienio koncertą – nes aš esu tai, kokį mane pažįsta, atsimena, girdi, tad norisi ir tą dieną paminėti ant scenos. Kol kas, dar sakau, kad gimtadienį atidedu mėnesiui, tikėdamasis geriausio (šypteli).“

REKLAMA

M. Mickevičius-Mino pasakojo, kad per gyvenimą šios dienos proga yra gavęs daugybę dovanų ir palinkėjimų, vis dėlto kai kurie jų pastaruoju metu ėmė kartotis. „Dažniausiai linki vaikų, šeimos ir dovanoja visokias užuominas. Gražūs palinkėjimai ir taiklūs. Prisimenu ir taurę iš ledo, ir paspirtuką, ir intymių dovanėlių – gera būti mylimu“, – šyptelėjo jis.

Dainininkas pasakojo, kad per Melagių dieną, tikriausiai, gimė ne šiaip, mat išgirdęs, kad balandžio 1-ąją gimė sūnus, tuo nepatikėjo net jo tėvas. „Aš pats esu tos dienos pokštas ar bandymas apgauti, kai ilgai reikėjo tėčiui įrodinėti, jog gimė sūnus, ir reikia vykti į ligoninę pasiimti. Galvojo, kad tai melas ir noras pralinksminti, o vėliau įsitikino, jog tiesa“, – linksma istorija pasidalijo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Mino pridėjo, kad šiais metais, tikriausiai, niekuo nesiskirs nuo tų, kurie švenčia gimtadienius karantino metu – viskas persikels į internetą, žinutes, pokalbius telefonu. „Gerai pagalvojus, dauguma žmonių taip ir be karantino bendrauja, sveikina, nors dabar kaip tik norėtųsi atvirkščiai, kuo daugiau bendrumo.“

Karantinas privertė susimąstyti

Kalbėdamas apie praėjusius metus, M. Mickevičius-Mino teigė, kad jie atnešė daugiau ramyvės, pozityvumo, suvokimo, jog nemažai jau pasiekta. „Laimė gali būti ir savi namai, artimi žmonės, visa, kas tikra, o ne karjera ar didelė šlovė“, – savo mintimis dalijosi jis.

Dainininkas pasakojo, kad vos prasidedant naujiems metams, išsikelia užduoti, kurias siekia išpildyti, tą stengsis nuveikti ir šiais metais. „Ko nereikia – iš gyvenimo išmesti, kas svarbu – sustiprinti, pasiekti, pridėti, sukurti, išlaikyti. Tai ir savi namai, ir darbo pasiekimai, ir paties savęs ugdymas, sveikata. Taip pat artimų žmonių laimė. Jau moku gyventi ne tik dėl savęs“, – pabrėžė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar yra kažkas, ko pats sau gimtadienio proga palinkėtų, Mino buvo atviras – šio klausimo negali pakęsti: „Nenoriu žiūrėti į veidrodį ir kalbėti su taure rankose – noriu juoktis, dainuoti, šokti, pasigerti ir jaustis gerai su tais, kurie nori su manimi dalintis savo laiku, mintimis, gyvenimu.“

Dalindamasis mintimis apie karantino laikotarpį, M. Mickevičius-Mino pasakojo, kad dabar visą dėmesį skiria savo šeimos nariams, jais rūpinasi, o štai linksmintis ims tik tada, kai baigsis karantinas.

„Stengiuosi papildyti savo „YouTube“ kanalą pasifimuotais gyvo dainavimo vaizdo įrašais, pasirūpinti reklama dėl ateities koncertų, kurti, apgalvoti privačių renginių scenarijus. Taip pat vyksta italų kalbos paskaitos nuotoliniu būdu. Kol didelis pasaulis ir koncertai sustojo, mano mažas pasaulėlis sukasi“, – savo veiklomis dalijosi jis.

REKLAMA

Žinomas vyras atviravo, kad karantinas privertė susimąstyti giliau: „Nuotaikų kaitos yra. Prasmės ieškojimo yra. Įpročiai kažkiek keičiasi. Kažkiek pikta, kad šiuo atveju mūsų, individualiai dirbančių veikla yra sustabdyta, o tam tikros sritys – dideli prekybininkai, maisto išvežiotojai, gamyklos, statybininkai gali gyventi normaliai – dirbti, neprarasti įgūdžių, pajamų. Bendra pasaulio ekonomika smunka, ir už tai vis tiek mes visi susimokėsime.“

Vis dėlto, anot jo, sveikata ir gyvybė yra visa ko prasmė, patys svarbiausi dalykai gyvenime. „Džiaugiuosi, jog vis dar yra jėgų, tikėjimo, maisto, kūrybos, ir tų, kuriems reikės mūsų dainų, šokių, video, koncertų, grožio ir gero laiko kūrimo jau labai greitai. Aš bent jau ruošiuosi, kad po keletos savaičių ar kiek daugiau, bus nauja daina, nauji koncertai ir gyvenimas pilnu tempu“, – sakė dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų