REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Simonas Covellas pažadėjo milžiniškas aukas labdaros organizacijoms, nukentėjusioms nuo koronaviruso pandemijos, ir paragino verslo vadovus pakratyti savo kišenes ir padėti, rašo mirror.co.uk.

Simonas Covellas pažadėjo milžiniškas aukas labdaros organizacijoms, nukentėjusioms nuo koronaviruso pandemijos, ir paragino verslo vadovus pakratyti savo kišenes ir padėti, rašo mirror.co.uk.

REKLAMA

Simonas Covellas įsipareigojo paaukoti daugiau nei 1 mln. eurų labdaros organizacijoms, kurias paveikė koronavirusas.

Muzikos magnatas paaukojo beveik 1,5 milijono eurų savo turto ir paragino kitus verslo vadovus padaryti tą patį šiomis sunkiomis aplinkybėmis.

Visų pirma, jis aukoja „Shooting Star“ vaikų ligoninėms – labdaros organizacijai, su kuria anksčiau dirbo.

Dabar, kai jis gyvena JAV, 60-metis taip pat tiesia pagalbos ranką tiek „Feeding Britain“, tiek „Feeding America“ maisto bankams.

Kalbėdamas „The Sun“ jis sakė: „Aš buvau sukrėstas išgirdęs, kad viena iš daugelio labdaros organizacijų, kurias paveikė „Shooting Star“ vaikų ligoninės – maža labdaros organizacija, su kuria man teko dirbti nuo 2002 m., ir yra išgelbėjusi 800 šeimų su kūdikiais, vaikais ir jaunimu kenčia labiausiai dėl dabartinių gyvenimo sąlygų.“

REKLAMA
REKLAMA

Jis paaiškino, kad „Shooting Star“ buvo priversta uždaryti vieną iš dviejų savo hospiso ir labdaros parduotuves, kurių dėka gaudavo taip reikalingas lėšas.

REKLAMA

Simonas atskleidė, kad paaukoja daugiau nei 500 tūkst. eurų, kad padengtų deficitą, su kuriuo susiduria labdara.

Jis paaiškino, kad kartu su savo komanda „Syco“ taip pat nusprendė paaukoti beveik 900 tūkst. eurų, kurie bus padalinti „Feeding Britain“ ir „Feeding America“ maisto bankams.

Jis patikino skaitytojus, kad nemėgsta įžymybių, pasakojančių žmonėms, ką reikia daryti, tačiau jis paragino žmones, galinčius paaukoti vargstantiems, taip ir padaryti.

„Aš žinau, kad daugeliui žmonių tai yra nepaprastai sunkus laikas –susirūpinimas šeima, sveikata, darbais, mokesčių mokėjimu ir šeimos maitinimu.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau verslo ir pramogų pasauliuose vis dar yra žmonių, turinčių išteklių, todėl šiandien raginu tuos žmones priimti šį didžiulį iššūkį“, – rašė jis.

Jis atskleidė, kad jau kreipėsi pagalbos į „Disney“ ir „Marks&Spencers“, kad paragintų juos paaukoti ir padėti mažoms labdaros organizacijoms, labiausiai kenčiančioms nuo koronaviruso pandemijos.

Jis taip pat paprašė paramos pagrindiniams darbuotojams, sveikatos priežiūros labdaros organizacijoms ir žmonėms, turintiems tiesioginių pagalbos poreikių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų