REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus (tv3.lt fotomontažas)

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kuris laikas sklinda kalbos apie galimus humoristo Manto Stonkaus bei aktorė Gelminės Glemžaitės santykius. Dar labiau šias kalbas paaštrino ir nuotraukos socialiniuose tinkluose, kuriuose jie viešina kadrus iš atostogų šiltuose kraštuose. 

12

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kuris laikas sklinda kalbos apie galimus humoristo Manto Stonkaus bei aktorė Gelminės Glemžaitės santykius. Dar labiau šias kalbas paaštrino ir nuotraukos socialiniuose tinkluose, kuriuose jie viešina kadrus iš atostogų šiltuose kraštuose. 

REKLAMA

Tiesa, jie netalpina nuotraukų, kuriuose pozuotu drauge, tačiau matyti, kad jie laiką leidžia ten pat.

Naujienų portalas tv3.lt bandė susisiekti su aktoriumi Mantu Stonkumi ir pasiteirauti ar jie yra pora, tačiau nesėkmingai. Vyras nekėlė mobiliojo telefono.

Tačiau anot 15min.lt jis atsakė: „Tai niekas ir nesislepia. Aš gyvenu savo gyvenimą ir tiek“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad ne vieną nustebino ir faktas, kad skirtingais keliais vasarą sukti nusprendė humoristas Mantas Stonkus ir TV laidų vedėja Indrė Stonkuvienė.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai socialiniuose tinkluose išradingai pranešė Mantas, kai pasidalijo savo ir Indrės bendra nuotrauka, po kuria rašė:

„Įsivaizduokit, kai girtas senis, kokiame madingame bare, bando pasilaižyti su ką tik pilnametystės sulaukusia mergaite. Ji bando jį atstumti, bet po kelių minučių jis vėl lėtai bando savo laimę. Jis gerai apsirengęs, pasikvepinęs, bet iš burnos nemaloniai smirda alkoholiu ir cigaretėm. Jis užkanda gumos, pabaigia kokteilį ir vis tiek bando. Jis žino, kad elgiasi nelabai etiškai, bet kol mergaitė atsisako, jis nieko blogo juk nedaro – taigi rankos nelaužia ir per prievartą liežuvio į burną nekiša(!) – bet vis tiek bando.

REKLAMA

Kai mato, kad nepavyks, tada nueina pas kitą auką, bando laimę su ja, bet nuo gretimo staliuko vieną akimi stebi mergaitę. Mergaitė truputį atsikvepia, bet dvi minutės poilsio ir šalia jos jau sėdi kitas senis – įsistatęs kiaulės akis, su tais pačiais kvapais ir pasitikėjimą savimi spinduliuojančiomis manieromis – bando šnekinti savo auką su intencija jai įkišti liežuvį į burną.

Nemaloniausia yra tai, kad jie turi teisę lįsti prie pilnametės. Dar nemaloniau, kad jie turi patirtį tokiuose dalykuose ir žino, kad jiems gali pavykti, jeigu tik auka bus pasimetusi ir naivi. Ir visada yra tikimybė, kad mergaitė sutiks pasivažinėti jo džipu, o paskui pirtelė ir visi tolimesni veiksmai, kurių protingam žmogui aiškinti nebereikia. Vėliau jis, toje pačioje pirtyje, galės pasigirti savo įtakingiems seniams, kokį gerą trofėjų apturėjo. Būtent taip su mumis šiuo metu elgiasi žurnalistai ir visuomenė.

REKLAMA
REKLAMA

Stebint socialines medijas, jau keli mėnesiai, aišku, jog mes su Indre nebegyvename kartu. Ir čia yra mūsų pasirinkimas ir mūsų teisė gyventi taip, kaip mes norime ir neturime niekam aiškinti, kas, kaip ir kodėl.

Mes esame suaugę žmonės, mylintys tėvai ir geri draugai ir mes visada būsime – Stonkai – nesvarbu, po vienu stogu, ar atskirai. Aš ne krepšininkas, o Indrė ne Stonkė ir mūsų skalbiniai džiovinami džiovyklėje.

Mergaitė turi teisę sėdėti bare, seniai irgi turi. Ir niekam nebūtų smagu, jei bare sėdėtų tik vieni, arba kiti, kontaktas visada smagus, nu, bet nebūtina lįsti laižytis.“

Indrė ir Mantas susituokė 2011 metais. Pora augina du vaikus – Ceciliją ir Pranciškų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų