REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Pikul atvėrė prabanga alsuojančio salono duris: įvertinkite (tv3.lt koliažas)

Dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė visai neseniai atidarė nuosavą grožio saloną. Moteris yra puikiai įsitvirtinus grožio industrijoje bei ne tik vadovauja savo verslui, tačiau ir veda makiažo pamokas įvairiausiose pasaulio kampeliuose. 

36

Dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė visai neseniai atidarė nuosavą grožio saloną. Moteris yra puikiai įsitvirtinus grožio industrijoje bei ne tik vadovauja savo verslui, tačiau ir veda makiažo pamokas įvairiausiose pasaulio kampeliuose. 

REKLAMA

Oksana prisipažino, kad laisvo laiko turinti itin mažai, tačiau visai netrukus ji ketina išbandyti naują potyrį, kuris „išvalys“ galvą nuo rutinos.

Nepaisant to, kad grožio saloną ji atsidarė dar visai neseniai, tačiau nė pati nepajuto kaip laikas greitai bėga. Kalbėdama apie naująjį savo verslą, ji džiaugėsi, kad net nesvarbu ar šventės, ar ne, tačiau turi visuomet klientų: „Nenoriu pasirodyti arogantiška, bet pas mane visuomet būna klientų. Nepastebiu jų išaugimo per tam tikras šventes.“

Paklausta, kaip ji spėja suderinti darbus bei šeimą, ši tikino, kad kai labai nori, tuomet visur spėji. „Stengiuosi visur dalyvauti ir spėti. Noriu maksimaliai laiką skirti mažyliui, kuriam ypatingai reikia dėmesio. Nepamirštu ir darbų nei makiažo mokymų. Kai turi daug darbo, žmogus išmoksta planuoti laiką ir negaišta jo nereikalingoms veikloms. Vietoj to, kad pasivaikščiočiau po parduotuves, aš mieliau einu su vaiku į parką“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ji neslepia, kad darbo krūvis ją kartais ir išvargina: „Kartais pervargstu, tenka naktimis padirbėti. Kartais ir ilgiau klientams tenka palaukti mano atsakymų, nes darbo tikrai turiu daug. Pagalvoju, kad reikėtų man asistentės, kuri padėtų man atsakyti į laiškus, tačiau per tiek laiko išmokau planuotis laiką.“

REKLAMA

Oksana juokavo, kad jos darbo knygutė užpildyta metams į priekį ir jai jau reikėtų 2021-ųjų knygelės. „Jeigu atverstumėte mano darbo knygą, nustebtumėte, nes pas mane jau metai į priekį suplanuoti. Juokauju, kad reikėtų man jau 2021 metų užrašinės, nes makiažo mokymai suplanuoti įvairiose pasaulio šalyse“, – šypteli moteris.

Moteris pasakojo, kad vardan darbo tenka atsisakyti ir įvairiausių vakarėlių ar ilgesnių pasisėdėjimų su draugais. „Žinau, kad galiu tik kartkarčiais aplankyti draugus vakarėliuose, nes prioritetus skiriu darbui ir poilsiui. Ilgai juose tikrai neužsibūnu“, – kalbėjo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie darbą bei atliekamus makiažus, ji stebėjosi, kad pastaruoju metu tapo madinga krikštynas švęsti nebe sekmadieniais, o penktadieniais ar šeštadieniais, todėl atsirado daugiau laisvo laiko, kurį visuomet išnaudoja buvimu su šeima: „Vykstame į kokią poilsio zoną, kur galėtumėme pailsėti ir smagiai praleisti laiką. Retai laisvo laiko randu sau. Aišku, pasibūnu viena, kai keliauju vesti mokymų į užsienio šalis, kur aš būnu viena. Po darbų ar tarp jų, randu galimybę ilgiau pamiegoti ar pasiskaityti naujienas, pažiūrėti žinias.“

Oksana džiaugėsi, kad visai netrukus vyks į Maldyvus, kuriuose bus su kitomis merginomis bei patirs dar nebandytų dalykų: „Greitu metu ruošiuosi išvykti į moterų kursus, kurie bus skirti pabuvimui su savimi bei skirti meditacijai. Čia vyksiu su kitomis merginomis, kurios užsiregistravo. Mūsų bus 16. Man pačiai tai naujas dalykas, pirmą kartą aš vykstu į tokius mokymus ir pirmą kartą pasitiksiu saulę –  5 val. ryto.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji pasakojo, kad šių mokymų jau kiekviena diena suplanuota, o tai jai bus kažkas naujo – pažinimo kelionė. „Pirmą kartą po daug metų gavau puikią galimybę pabūti vienai. Man didelė prabanga, po darbų maratono atitrūkti ir prasivalyti galvą nuo visos šios rutinos“, – džiaugėsi Oksana.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų