Turbūt daugelis lietuvių mėgsta cepelinus – gardžius, sočius, su spirgučių ar grybų padažu... TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir ypatinga laidos viešnia ponia Biruta pademonstruos kokių cepelinų variacijų galima pasigaminti.

Vylius pirmą kartą gamina cepeliną (nuotr. Organizatorių)

Vylius pirmą kartą gamina cepeliną (nuotr. Organizatorių)

Ponios Birutos aistra – kulinarija, jos receptai ir patarimai sugula į kulinarinį tinklaraštį „Romas and Mo“. O cepelinai yra ponios Birutos vizitinė kortelė – ji ypač mėgsta juos gaminti, o anūkai valgyti.

Greitas grietinėlės ir sultinio padažas

Vylius Blauzdavičius siūlo pagaminti gardų padažą. Tai labai greitai paruošiamas ir nuostabiai skanus padažas, su kuriuo ypatingai skanu tiekti tiek cepelinus, tiek vištienos patiekalus.

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Tobulas kumpio padažas cepelinams ir ne tik

Tomas Rimydis rekomenduoja rūkyto kumpio padažą. Nuostabus rūkyto kumpio padažas, kurį gardu tiekti ne tik su cepelinais, bet ir kitais bulvių patiekalais.

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas

Močiutė Biruta – legendinė tinklaraštininkė, žinanti, kaip paruošti nepakartojamo skonio padažą. Tai tobulas, nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas. Tik du ingredientai, paruošti nesudėtinga, o ragauti labai skanu.

Receptą, ką pagamino Biruta, žiūrėkite vaizdo įraše.

 

WC
2020-02-07 09:50:41
Kas ji prileido prie maisto.Barzdoje tikriausiai pilna mandavoskiu...
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
WC 2020-02-07 09:50:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kas ji prileido prie maisto.Barzdoje tikriausiai pilna mandavoskiu...   ATSAKYTI

Top Video

TV3 Žinios. Profesorius Kasiulevičius įvardijo Lietuvos ir pasaulio galimus scenarijus dėl koronaviruso
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Profesorius Kasiulevičius įvardijo Lietuvos ir pasaulio galimus scenarijus dėl koronaviruso
DABAR RODOMA
Nepaprasta prieglaudoje gyvenančio keturkojo istorija: visus pasitinka su šypsena
DABAR RODOMA
Sunku patikėti: išsitraukė kamerą pamačius, kaip moteris pilasi kurą
DABAR RODOMA
Farai. „Farų“ operatorius tapo neblaivaus taksisto įniršio taikiniu: tokio protrūkio nesitikėjo
DABAR RODOMA
Moterys parduotuvėje susimušė dėl tualetinio popieriaus: pamatykite vaizdo įrašą
DABAR RODOMA
Užfiksuotas smurto protrūkis vienoje Lietuvos mokykloje
DABAR RODOMA
Farai. Pamatę, kas po avarijos liko iš BMW, pareigūnai liko priblokšti: išgirdo fantastinę istoriją
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Vaikų teisės su tarnybomis laužėsi į butą: mama ir dukra laukė susigūžusios
DABAR RODOMA
Prieš srovę. Alkoholikės mama kreipėsi į politikus: maldauja dukrą gydyti priverstinai
DABAR RODOMA
Visi mes žmonės. Maldeikienė parodė jautriausią savo pusę: prakalbo apie tėčio mirtį
REKLAMA
Koldūnai su mėsa ir spirgučiais (nuotr. Organizatorių)
Šio savaitgalio TV3 laida „La Maistas“ ko gero, labiausiai patiks vaikams – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Karolina gamins įvairiausius koldūnus ...
„La maistas“ viešnia (nuotr. Organizatorių)
Praėjusio savaitgalio TV3 laidoje „La Maistas“, šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Gintautė Kuraitė pademonstravo, ką gardaus pasigaminti iš pieno ...
Citrininis varškės pyrags (nuotr. Organizatorių)
Įprasčiausias mums karvės ar ožkos pienas, bei iš jų gaminami produktai – varškė, sūris, bet yra ir daugybė kitokių pieno produktų alternatyvų. Taigi, praėjusio sekmadienio TV3 ...
Veganiškas „macncheese“ (nuotr. Organizatorių)
Įprasčiausias mums karvės ar ožkos pienas, bei iš jų gaminami produktai – varškė, sūris, bet yra ir daugybė kitokių pieno produktų alternatyvų. Taigi, šio sekmadienio TV3 ...
„La maistas“ – kruopos kitaip! (nuotr. Organizatorių)
TV3 laidoje „La Maistas“ praėjusį savaitgalį karaliavo kruopos. Laidos viešnia Eglė Juzumienė pasidalino receptais, kuriais vadovaudamiesi pasigaminsite įdomių, gardžių, ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų