REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Inga Stumbrienė (nuotr. facebook.com)

Visuomet besišypsantys, stilingi ir mėgstantys keliauti Stumbrai žavi daugelį, o Inga socialinėje erdvėje neretai gerbėjus palepina įspūdingais kadrais iš atostogų.

12

Visuomet besišypsantys, stilingi ir mėgstantys keliauti Stumbrai žavi daugelį, o Inga socialinėje erdvėje neretai gerbėjus palepina įspūdingais kadrais iš atostogų.

REKLAMA

Šį kartą garsi šeima išvyko atostogauti į Tailandą, kol šalta ir niūru Lietuvoje, šeima džiaugėsi saulės spinduliais egzotiškoje šalyje.

Inga Stumbrienė su gerbėjais socialiniuose tinkluose dalijasi įspūdingais kadrais, moteris ne tik poilsiauja prie baseino, bet ir stengiasi aktyviai leisti laiką. 

Moteris pasidalijo nuotraukomis, kuriose jos figūra atrodo išties įspūdingai, Inga neslėpė, kad mankšta ryte ir sveika mityba padeda jai taip puikiai atrodyti: „Visada laikomės tam tikro režimo. Manau, gal tai jau tapo net ne režimas, o tiesiog gyvenimo būdas. Stengiamės maitintis sveikai, leisti laisvalaikį aktyviai, taip pat tai darome ir atostogų metu.“

„Stengiamės suderinti ir aktyvų, ir pasyvų poilsį, kad ir vaikai galėtų smagiai pasipliuškenti baseine ir turėtume galimybę pamatyti ir pažinti apylinkes. Planuodami atostogas dažniausiai pirmenybę teikiame naujiems nematytiems kraštams, tad atvykę stengiamės viską pamatyti ir pažinti“, – pasakojo moteris. 

REKLAMA
REKLAMA

Inga tikino, kad atostogos jos šeimai visada suteikia daug gerų emocijų: „Tailande džiaugiamės geru oru, nuostabiais vaizdais, skaniu maistu ir maloniais bei rūpestingais žmonėmis. Kartu su vaikais plaukiojome baidarėmis, banglentėmis, aplankėme drambliukus, plaukėme jachta į greta esančias salas. Estela turėjo galimybę mokytis kulinarinių Tailando paslapčių iš vietinio virtuvės šefo, o Gabrielius mėgavosi futbolu paplūdimyje.“

REKLAMA

Anksčiau Inga yra minėjusi, kad stengiasi visuomet rasti kompromisą į kokią kelionę leistis.

„Mėgstame nuvažiuoti į Lietuvos pajūrį, man Lietuvos gamta yra labai graži. Vaikams patinka įvairūs atrakcionų parkai, tai visuomet suderinam visų poreikius. Vyrui patinka egzotinės kelionės. Jis labai mėgsta džiungles, Indoneziją, Malaiziją. Na, o man labiausiai patinka baltas smėlis, žydras vanduo. Aš esu labiau tokio ramesnio poilsio šalininkė“, – atviravo Inga.

Stumbrai augina du vaikus, todėl nenuostabu, kad reikia atsižvelgti ir į jų poreikius. „Kadangi esame šeima iš keturių narių, tai turime atsižvelgti į visų norus. Kiekvienais metais stengiamės suderinti, kad kiekvienam šeimos nariui būtų gerai, kad kiekvienas gautų tai, ko jis nori. Net ir atostogų metu mes stengiamės dieną dalinti į keturias dalis, kad kiekvienas šeimos narys liktų patenkintas.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų