REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Gafarovaitės vakarėlis (nuotr. Organizatorių)

Ketvirtadienio vakarą makiažo studijoje ir grimo mokykloje „Gafaro“ skambėjo merginų juokas, klegesys ir šventiniai palinkėjimai.

67

Ketvirtadienio vakarą makiažo studijoje ir grimo mokykloje „Gafaro“ skambėjo merginų juokas, klegesys ir šventiniai palinkėjimai.

REKLAMA

Vakaro metu buvo pristatytas Naaujųjų metų vakarėliui tinkantys įvaizdžiai ir purškiamo įdegio procedūra. Šventę vainikavo kalėdinių dovanų įteikimas visoms kviestinėms viešnioms, rašo pranešime spaudai.

Vakarėlio šeimininkė – vizažistė Justina Gafarovaitė-Rašimienė į šventę pakvietė artimiausias drauges, klientes ir verslo partneres. Šventiniame vakare dalyvavo dainininkė Ingrida Martinkėnaitė, mados mylėtoja Inidė Jasnauskaitė, modelis Simona Starkutė, verslininkė Inga Paksaitė-Stumbrienė, stilistė ir tinklaraštininkė Viktorija Šaulytė, permanentinio makiažo meistrė Gintarė Pietutytė, verslininkė Liucina Rimgailė, pasirūpinusi vakaro desertais, sveikos mitybos ekspertė Indrė Trusovė, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, kosmetologė Katerina Stankūnė, modelis Rima Triškutė, vedybų planuotoja Dovilė Urbanaitė ir kitos grožiui neabejingos moterys.

Viena garsiausių šalies vizažisčių vakarėlio metu pristatė naujametinius įvaizdžius. Šventiniam vakarui J. Gafarovaitė-Rašimienė siūlo rinktis žiemos klasiką – elegantišką dūminį makiažą, tačiau juodą spalvą paįvairinti blizgučiais.

REKLAMA
REKLAMA

„Blizgučiai ne tik pagražins makiažą, bet ir paslėps jūsų dažymosi klaidas. Su juoda spalva sunku dirbti, ją reikia nepriekaištingai išsklaidyti, o blizgučiai maskuoja visas dėmes. Sklaidykite juodą šešėlį per visą voką iki akiduobės ir viską užbaikite blizgučiu“, – patarimais dalinosi vizažistė.

REKLAMA

Pasak J. Gafarovaitės-Rašimienės ryškinant akis būtina nepriekaištingai sulyginti odos atspalvį, gerai pamaskuoti patamsėjusius paakius. Pamėlusius paakius labai gerai neutralizuoja persiko atspalvio maskuokliai. „Lūpas rekomenduoju blizginti permatomu arba kūno spalvos blizgiu – taip sukursite kontrastą ir akys bus dėmesio centre“, – sako makiažo ekspertė.

Vakaro metu taip pat buvo pademonstruotas purškiamas įdegis. Kaip teigė J. Gafarovaitė-Rašimienė, procedūra ypač patiks toms, kurios nori bronzinio atspalvio odos per 10 minučių. Šis įdegis išlieka iki dviejų savaičių, todėl jį moterys renkasi ne tik vakarėliams, bet ir prieš vykdamos atostogų. Purškiamas įdegis šiandien dar yra vadinamas kūno makiažo. Jis netepa rūbų, todėl vis daugiau moterų susigundo „įdegti“ prieš svarbias šventes. Šis įdegis paslepia odos netolygumus, vizualiai lieknina kūną, švelnina odą.

„Holivude toks įdegis populiarus jau dešimtmetį, garsenybės tiesiog pamišusios dėl jo. Lietuvoje moterys dar sunkiai įsileidžia šią naujieną. Aš taip įpratau prie šios procedūros, kad nebeįsivaizduoju, kaip galėjau be jos gyventi anksčiau. Ne visoms moterims patinka valandų valandas degintis. Aš esu iš jų. Be to, saulė labai kenkia odai, sukelia vėžį, išsausėjimus. Tą patį galėčiau pasakyti apie soliarumą. Aš pati jame niekada nesilankau, nepatariu ir savo klientėms. Purškiamas įdegis – saugus variantas, kaip įgauti bronzinio atspalvio odą“, – kalbėjo J. Gafarovaitė-Rašimienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų