REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Dovydas Bagdonas ir Monika Šalčiūtė (D. Kučio nuotr.)

Vieni prietarais tiki, kiti – ne, bet apie itin nesėkminga diena laikomą penktadienio 13-ąją, girdėję yra visi. 

43

Vieni prietarais tiki, kiti – ne, bet apie itin nesėkminga diena laikomą penktadienio 13-ąją, girdėję yra visi. 

REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė atvira – ji netiki nei prietarais, nei horoskopais, nei kitais mitais apipintais dalykais, tačiau turi patarimų, kaip įveikti bet kokius gyvenimo sunkumus.

Žinoma mergina pasakojo, kad jos šeimoje, net ir vaikystėje, niekuomet nebuvo rimtai kalbama ar žiūrima į prietarus, todėl ir dabar, būdama suaugusi, ji į tai žvelgia juokais. „Jei per kelią prabėga juoda katė, gal pagalvoju, kad gali nesisekti, bet visa tai tik juoko forma“, – sakė Monika.

Tiesa, ji pastebi, kad jos aplinkoje prietarais ar horoskopais tikinčių yra nemažai, o ypatingai tai būdinga merginoms. „Jei pasakau, kad mano horoskopo ženklas yra liūtas, man iškart pradeda sakyti, kad joms tinka bendrauti su liūtais. Aišku, manau, kad ir prietarais yra tikrai labiau tikinčių, negu aš, bet dėl penktadienio 13-os nesu nė girdėjusi savo rate. Gal nebent juokais, lyg tai būtų sutapimas“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto nepaisant to, ar tai 13 numeru pažymėtas penktadienis, ar tiesiog nesėkminga diena, akimirkas, kai viskas slysta iš rankų, išgyvename visi. M. Šalčiūtė – ne išimtis. Vis dėlto žinoma mergina užsiminė, kad jei anksčiau tokias liūdnas akimirkas išgyvendavo verkdama namie į pagalvę, dabar stengiasi imtis iniciatyvos ir viską pakeisti.

REKLAMA

„Paskutiniais metais tikrai taikiau tokį būdą, bet dabar stengiuosi susiimti, ir jeigu būna kažkas blogai, bandau save nuraminti pasakydama, kad taip yra šiandien, o rytoj, poryt ir dar po kelių mėnesių bus kitaip. Tas juodas dienas reikia išgyventi, bet kartu ir imtis kažkokių veiksmų, ieškoti sprendimo būdų, o ne tikėtis, kad tai eis ir praeis. Taip gali tik iššvaistyti laiką, nieko nenuveikti, ir likti ten, kur buvai ir prieš metus, jei tik verki į pagalvę“, – šyptelėdama sakė socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Iki Naujųjų, 2020-ųjų metų, likus vos kelioms savaitėms, Monika užsiminė ir apie tai, kad ketina pasidaryti sąrašą tikslų, kuriuos planuos įgyvendinti per ateinančius metus.

„Gali čia susirašyti visko labai daug, bet reikia viską pasverti. Kiekvienais metais, ar net kiekvieną dieną, tikiuosi būti geresnis žmogus, negu buvau anksčiau. Norisi daugiau padaryti – gyvenimas tikrai yra ilgas, ir dar yra kur tobulėti, kažko siekti, turėti visko daugiau, nei turiu dabar“, – garsiai svarstė mergina.

Vis dėlto ir į tikslus M. Šalčiūtė stengiasi žvelgti protingai, viską pasveriant: „Suprasčiau, jei būčiau visiškai suaugusi moteris su vaikais – tada viskas gal ir būtų nusistovėję, gal prioritetai būtų kitokie. Bet kol kas kiekvieniems metams nusistatau kažkokius tikslus, bet savęs neperspaudžiu ir negalvoju, kad pridarysiu maksimaliai. Pažįstu daug žmonių, kurie visko labai prisiplanuoja, bet nieko nepadaro, nes daugiau kalba, nei iš tiesų daro.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar jai pavyko įgyvendinti praėjusiais metais išsikeltus tikslus, Monika turėjo kuo pasidžiaugti – pasirodo, kad ji jau kurį laiką puikiai sugeba suvaldyti savo svorį.

„Dažniausiai, jei kažką užsibrėžiu, tai ir įvyksta. Pavyzdžiui, labai norėjau sulieknėti ir būti dar lieknesnio sudėjimo. Aš visada buvau liekna, bet norėjosi dar labiau.

Todėl dabar jau puikiai metus laiko kontroliuoju savo svorį. Aišku, tai nebuvo ilgas periodas, kai priaugau iki 55 kilogramų, o ir tai nebuvo itin didelis svoris. Bet vis tiek svėriau 10 kilogramų daugiau, negu kad esu svėrusi per visą savo gyvenimą. Paprastai sveriu apie 44-45 kilogramus“, – pasakojo ji.

Baigdama pokalbį M. Šalčiūtė užsiminė, kad Naujųjų metų tikslai tikrai svarbūs, tačiau jei norisi kažką keisti, kiti metai tam tikrai nėra būtini. „Turiu ir daug smulkių asmeniškų dalykų, kuriuos sau užsibrėžiu ir jie įvyksta. Bet iš tiesų, man nė nereikia laukti Naujųjų metų, kad susikurčiau sau tikslą – sugalvoju, kad turiu kažką pasiekti, ir pradedu tai daryti“, – sakė ji. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų