REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Savaitgalį Jungtinėje Karalystėje įvykusios Atminties ceremonijos metu neapsieita ir be įdomesnių įvykių. Čia pasirodė karališkosios šeimos nariai, tačiau didžiausias dėmesys, kaip jau tapo įprasta, atiteko princo Harry žmonai, hercogienei Meghan Markle.

9

Savaitgalį Jungtinėje Karalystėje įvykusios Atminties ceremonijos metu neapsieita ir be įdomesnių įvykių. Čia pasirodė karališkosios šeimos nariai, tačiau didžiausias dėmesys, kaip jau tapo įprasta, atiteko princo Harry žmonai, hercogienei Meghan Markle.

REKLAMA

Fotografams pavyko užfiksuoti vieną detalę, kuri vėliau sukėlė tikrą apkalbų laviną.

Karalienė Elizabeth, princo Williamo žmona Kate Middleton, princo Charleso mylimoji Camilla bei M. Markle renginį stebėjo iš balkono. Vis dėlto Meghan negavo galimybės atsistoti nė prie vienos iš šių moterų – jai buvo parūpinta atskira vieta visai kitame balkone.

Čia hercogienė stovėjo šalia kitų, kur kas mažiau žinomų karališkosios šeimos narių – princo Edwardo žmonos Sophie ir princesės Anne vyro Timothy Laurenco.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors daugelis internautų iškart ėmė galvoti, jog taip bręsta dar viena karališkosios šeimos drama, tikroji priežastis, kodėl M. Markle stovėjo kitame balkone, iš tiesų yra visai kitokia, o negana to, M. Markle ir K. Middleton net ir praėjusiais metais to paties renginio metu, jį stebėjo iš skirtingų balkonų.

REKLAMA

Anot užsienio žiniasklaidos, iš tiesų M. Markle stovėjo kitame balkone dėl to, jog jie gali sutalpinti tik po 3 žmones, o kadangi hercogienės rangas yra žemesnis už Kate ir Camillos  (jų vyrai pretenduoja į sostą greičiau, nei princas Harry), jai teko renginį stebėti iš kito balkono.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Visai neseniai Harry ir Meghan apsilankė pirmajame savo karališkame šio mėnesio renginyje, kurios metu, kartu su kitais karališkosios šeimos nariais, pagerbė karo veteranus. Tai taip pat pirmasis M. Markle pasirodymas po interviu „The Telegraph“, kuriame pripažino, jog iš tiesų ji nė nenori, kad žmonės ją mylėtų.

REKLAMA
REKLAMA

Kūno kalbos ekspertė Blanca Cobb pasakojo, kad minėto renginio metu atrodė, jog M. Markle gyvena atskirame savo pasaulyje, kurio centras – Harry. „Akivaizdu, kad yra tik vienas žmogus, kuris gauna visą Meghan dėmesį, ir tai yra Harry. Kadangi pastaruoju metu jie daug kalbėjo apie spaudos kabinėjimąsį, matosi, kad dabar jiedu traukiasi į save. Jie ir toliau bendraus su žmonėmis, tačiau darys tai per atstumą“, – sakė ji.

Kitose nuotraukose matyti, kaip Harry eidamas priekyje, visuomet atsigręžia į Meghan, taip tarytum parodydamas, kad ją saugo.

Vis dėlto įdomiausia tai, kad net Harry ir Meghan žvilgsniai pasikeitė. „Tai – formalus renginys, tačiau vietoje to, kad žiūrėtų tiesiai, Meghan žiūri žemyn. Tai būdas atsitraukti, tačiau pagarbu minios atžvilgiu“, – pridėjo B. Cobb.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kūno kalbos ekspertė pastebėjo ir tai, kad kai kuriose nuotraukose matyti, jog M. Markle ir Harry netgi panašiai stovi – tai įrodo, kad jiedu itin glaudžiai susiję ir emociškai.

B. Cobb atkreipė dėmesį, jog pasakiusi, kad nenori, jog žmonės ją mylėtų, M. Markle tą patį bando perteikti ir savo kūno kalba.

„Jei nori, kad žmonės tave priimtų taip, kaip nori, tu tai stengsiesi pasiekti ir savo elgesiu. Manau, kad Harry ir Meghan bendraudami su miniomis yra labai profesionalūs. Vis dėlto po žiniasklaidos skandalo, minios suvokimas keičiasi, todėl Meghan pasitelks tokias manieras, kurios, jos manymu, suteiks jai daugiau pagarbos“, – teigė kūno kalbos ekspertė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų