REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Justinas Jankevičius su Greta Mikalauskyte (nuotr. Fotodiena.lt)

TV3 laidos „Gero vakaro šou“ vedėjas Justinas Jankevičius su širdies drauge bei modeliu Greta Mikalauskyte gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis – garsi pora tapo tėvais.

43

TV3 laidos „Gero vakaro šou“ vedėjas Justinas Jankevičius su širdies drauge bei modeliu Greta Mikalauskyte gyvena pačiomis gražiausiomis akimirkomis – garsi pora tapo tėvais.

REKLAMA

Žinia apie kūdikio gimimą su naujienų portalu tv3.lt pasidalijo pats Justinas.

„Leonas Jankevičius gimė sausio 15 dieną“, – gražią žinią pranešė tėčiu tapęs J. Jankevičius.

„Greta sveika, Leonas smagus. Jis vienas fainesnių žmonių, kuriuos man teko sutikti gyvenime. Dar nieko nepasakė, o jau yra žiauriai fainas“, – sakė J. Jankevičius.

Primename, kad žinia apie mylimosios nėštumą Justinas patvirtino ne tik tv3.lt, tačiau pranešė ir laidos „Gero vakaro šou“ filmavimo metu.

Laidos pradžioje Justinas visus nustebino netikėtai paskelbęs, kad su Greta laukiasi vaikelio ir dėl to yra labai laimingi. Naujienų portalui tv3.lt Justinas sakė, kad vaikelis buvo lauktas ir planuotas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes jaučiamės fantastiškai, esame labai laimingi. Iš pradžių galvojau, kad labai bijosiu, tačiau viskas yra gerai", – kalbėjo Justinas.

Pasiteiravus, kaip jaučiasi Greta, vyras neslėpė džiaugsmo ir pakilios nuotaikos: „Greta taip pat jaučiasi puikiai. Viskas gerai, vaikelis buvo lauktas ir planuotas. Tai yra fantastika“, – kalbėjo Justinas.

REKLAMA

Prisiminė pažintį su Greta

Prieš kelerius metus Justinas dalyvavo TV3 laidoje „Raudonas kilimas“, kurioje ne tik papasakojo, kaip susipažino su savo meile, modeliu Greta Mikalauskyte, bet ir pasijuokė iš pirmosios judviejų pažinties: „Aš ateinu į renginį ir man sako, bus dvi merginos vietoj organizatorės.

Jos man sakė, kad viską moką, bet žiūriu, kad visiškai nieko nesupranta“, – juokėsi J. Jankevičius.

Vėliau pamatęs Gretą per televiziją, aktorius galutinai apsisprendė pakviesti ją į pasimatymą, tačiau ši sutiko tik iš trečio karto:„Ir tada nuėjome į pirmą pasimatymą.

Aš galvojau, kad esu ne jos skonio, nes aš kalbėjau, o ji... Prajuokinau, bet aš taip niekada gyvenime nesistengiau prajuokinti ko nors“, – tada pasakojo J.Jankevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų