REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Merūnas Vitulskis (I. Gelūno, P. Peleckio, G. Kropio/„ŽMONĖS Foto“ nuotr.)

Birželio pirmąjį sekmadienį visas dėmesys skiriamas mylimiems ir branginamiems tėčiams. Artėjant Tėvo dienai, daugelis prisimena savo tėvus, lepina juos dėmesiu, bei dalijasi kadrais iš vaikystės.

24

Birželio pirmąjį sekmadienį visas dėmesys skiriamas mylimiems ir branginamiems tėčiams. Artėjant Tėvo dienai, daugelis prisimena savo tėvus, lepina juos dėmesiu, bei dalijasi kadrais iš vaikystės.

REKLAMA

Likus savaitei iki šios gražios šventės, operos solistas Merūnas Vitulskis pasinėrė į prisiminimus ir feisbuko paskyroje pasidalijo archyvine nuotrauka.

Vyras gerbėjams parodė savo senelį, garsųjį dailininką, tapytoją Aleksandrą Vitulskį.

„Vitulskiai. Iš kairės į dešinę senelis Aleksandras Vitulskis, močiutė Vanda Vitulskienė, o tos žavios mergytės – teta Alma, teta Aušrinė ir mano mama Aurelija. Senelis, kaip tėvas, buvo ir bus man autoritetas, man belieka tik tęsti tradicijas ir nors vieną dukrytę turėti. Žodžiu, su tėčio diena, seneli“, – po nuotrauka brūkštelėjo Merūnas.

Tiesa, operos solistas senelio taip ir nepažinojo, šis mirė Merūnui dar negimus.

 

Anksčiau vienoje laidoje Merūnas atviravo, kad vaikystėje buvo tikrai išdygęs vaikas, prikrėtęs ne vieną išdaigą.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu padaręs daug išdaigų: sulaisčiau naują kilimą jodu, padegiau užuolaidas, su triračiu perrėžiau visus baldus, tos išdaigos – ne tipinės, bet ir slaptos. Tarybiniais laikais teta gavo deficitinę vazą, atvežė, pastatė ant stalo, nupirko gėlių, o aš laksčiau aplink stalą, nukritau ir vaza į 3 dalis sudužo. Nebuvo vandens, tai sustačiau į vietą atgal iš trijų dalių, teta atėjo, norėjo pilti vandenį, bet... Ji pamanė, kad jai šizofrenija. Aišku, kas kaltas, tik aš“, – juokėsi jis.

REKLAMA

Atlikėjas pridūrė, kad jų su žmona Erika vaikai yra tikri tėvų atspindžiai, todėl dažnai savo vaikuose jie pamato patys save.

„Aš buvau lygiai toks pats žingeidus, kaip ir mano pirmagimis. Su žmona vis pasikalbame, kad vaikai yra visiški mūsų atspindžiai. Tiek charakteriu, tiek išvaizda“, – sakė jis.

Tiesa, Merūnas prasitarė, kad nėštumo su žmona neplanavo ir laukė, kada vaikai patys pasibels į jų gyvenimą.

„Sakėme, kada Dievas duos, tada duos. Tai ir davė vieną po kito, kas metus. Patyrėme tikrai nemažai išbandymų, bet kartu tai – tikra palaima ir džiaugsmas. Atrandi save iš naujo, prisimeni tėvų auklėjimą, jų klaidas, bet neturi teisės kritikuoti savo tėvų, kol neužaugini savų. Tai lyg atkūrimas savęs iš pagrindų. Vaikai yra tokie natūralūs, nepaprasti, nėra nieko suvaidinto“, – džiaugėsi M. Vitulskis.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad M.Vitulskis savo tikrojo tėvo nepažinojo, jo tėvai išsiskyrė Merūnui dar negimus. Vyras augo su patėviu, o būdamas 16-kos išgyveno mamos netektį, moterį pasiglemžė plaučių vėžys. Paauglį užaugino Merūno senelė ir teta.

Šiandien savo patėviui operos dainininkas M.Vitulskis pasakytų „ačiū“, nors jiedu ir nebuvo itin artimi.

„Kai buvau mažas, akimirką jis man atrodė priešas, pasirodęs mano gyvenime, kuriame svarbiausi žmonės buvo mama, teta ir močiutė, – juokiasi Merūnas. – Nors mamos jau nebėra, iki šiol nebuvo nė vieno mano gimtadienio, kad patėvis manęs nepasveikintų“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų